(未FC)斬妖義士有機會出自某登

677 回覆
356 Like 29 Dislike
比著真勇武出手 點會揀人來人往一班人圍住佢時出手
真勇武出手何妖起埋入ICU住個月啦

根據你所講,割頸義士唔係真勇武。
屠妖義士一早俾人點左相,所以先有提防有人影咋。自己追下post啦。唔好乜都淨係問問問
根據你邏輯,割頸義士係一班記者前割都唔係勇武,係鬼啦。
知唔知共匪買左幾多 舊登高級ac?
你洗撚完未
知唔知共匪買左幾多 舊登高級ac?
幾多?想知
我撚有話割頸義士係鬼

"劏狗同劏何妖又想拉埋黎講?
何妖係咪受過訓呀?係咪full gear呀? 係咪一班人護住佢上狗車走呀?"
睇唔睇到呀又? 劏狗同劏何妖本身就唔同
定係你覺得一樣
對一個0 gear廢老同對一隊受訓有隊形齊上齊落嘅狗係一樣?
你係咪無腦?
你個論點話真勇武唔會揀有一大班人落手
咁割頸義士正正係係一大堆狗同記者面前落手
你個邏輯咪話緊佢係鬼囉你老母
係大量,主要舊登
HollandLag 你係咪無腦?
對一個0 gear廢老同對一隊受訓有隊形齊上齊落嘅狗係一樣?
即係比你教皇馬 對巴塞同對魚腩你會一樣打法?
算鳩數啦你
我希望第日見到你鞭我屍,捉鬼撚
洗完如果記得再通知你!
斬妖義士失敗係因為用錯刀
https://lih.kg/1697347
有今日張相同幾年前俾人起底張相做對比,似係同一人
所以應該唔係彊屍Account
如果你話係俾人收買,可以起返佢正身acc南極企鵝個底,條友由好早期已經反條例,唔多似
5毛繼續吹
係時候講番行動正經野啦
因住炒上炒
叫雞又要拎牌坊咪連登狗
有人指比黑警強姦
連登仔:你影唔到唔算證據

有人斬何妖
連登仔:一定係鬼

我係義士都灰心
可能已經比人打到骨折仲比人當鬼
就算退一萬步真係鬼
點解黑警敢輪姦
就係知道街坊係乖學生明知班黑警慣左凌晨去後樓梯食煙都no action

香港人仲係覺得黑警一脫制服就做左咩都不應受報牛
現在有8成人唔妥黑警
只要一unlock呢個心理roadblock我們會大勝
真正Condom
黑警毅進狗,全家不得好死落地獄返大灣
成件事太假, 信唔落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞