(未FC)斬妖義士有機會出自某登

677 回覆
356 Like 29 Dislike
佢或者唔介意,但你覺得人心係咪唔會受傷,唔會心灰意冷,唔會覺得委屈
極度懷疑刺客義士一撚早就預計到做完單刺客任務之後,班陰謀論專家就會彈撚晒出黎屈鬼,所以先一早留定蛛絲馬跡收班陰謀論專家皮
超級痴線佬
首先 疑點就一定有好多
其次 有人出黎認就唔代表咩野
總結 有無鬼都唔係重點 鬼係捉唔哂
真手足就唔該決定左做呢d事麻煩做多少少research
點樣最傷點樣最救唔翻嘅做法都要搵清楚
因為機會唔係得好多次
傷人 老謀都要坐到仆街

我屌你老母啦。
唔係為錢,就係想名留千古,呢D係人之常情既想法。
你地咁撚樣砌係鬼,唔係扼殺左一個人一個義士咁簡單。
係否定左天誅呢個行為!!!
(衰D講)加上義士個樣同講野小小古古怪怪
可能何妖個仆街有小小防備....

仆街的人渣做唔少陰質野,私底下一定好小心
你覺得義士做野會唔會想做左之後手足互屌呢?只會想做左野之後做手足有利既結果!
燒山話唔係何生安排,呼之欲出呢個post...

唔係呀嘛真係手足
今日仲見到我個facebook九成人響度話好假好假
唔好9up wo 3個月前都已經keep住好多貼文
我係高登仔,一直以為巴打係痴線佬冇乜理佢
佢亦曾經開過POST查詢荃灣中槍學生既情況(雖然冇人覆佢)
https://forum.hkgolden.com/thread/7137361/page/1
而你起佢底亦會發現佢伏何妖好耐,唔知係咪比人點左相所以有防範
不論手法高明與否,都唔想各路人馬當佢condom
出去追post啦屌都話set左時間制
出左聲明話被人hack
收皮啦 facebook 功能黎架 有個鐘仔寫住幾時Post
係咪計中計中計黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞