(未FC)斬妖義士有機會出自某登

677 回覆
356 Like 29 Dislike
香港人垃圾囉 口號革命 乜撚野核彈唔割 全撚部廢話
係某登開個post 就唔可以係做戲呀 腸都跌出嚟我就信
2cm
啱,支持你出post屌撚柒班話係鬼嘅人
風向逆轉啦 半夜三點都咁勤力
口號革命呀 叫撚完口號 第日即時返工做狗 呢d咪香港人囉 乜撚野核彈唔割 和勇不割 全撚部廢話 全撚部得個講字
咁撚叻你唔撚去做?
P牌無人權
Btw我今日已經出左屌 起下底先
證據確鑿 水落石出
期待連登偵探可以點樣撐飯蓋
古古怪怪毒男就咪學人扮刺客啦
佢得一次啫,加埋你咪多一次機會囉
其實睇到我地呢邊真係單純好多

何妖打人會動員成200 打手無吋鐵既人,
甚至黃絲議員果d 比人斬都無人保護,
相反, 義士攻擊只係單丁一個, 而且何妖有幾個保標
真係唔好低估何妖
唔啦, 我怕死, 又怕坐監. 雖然本來都唔支持呢D野, 因為幫何妖助選呀, 吉卡幫佢做勢又無實用.
關於斬妖義士
https://lih.kg/1697314
咁你咁撚垃圾又無膽就收皮啦
丫屌你老....... 不過真係唔好試,做硬condom
係囉睇住把刀向心口都唔入
金鐘罩咩
仲係民意撚、國際撚當道
最主要係陳水扁玩完呢招就選到總統.

做野, 係要睇遠景. 呢位手足我尊敬佢個勇氣同無私, 但有無諗過呢件事無乜實質好處又有實質壞處?

何妖同林鄭都係倒緊米, 佢地坐得越耐就越有利, 點解要佢地走? 我想佢地日日出黎講野添呀. 依家真係比人吉, 何妖變成藍絲眼中的何義士, 有無損失? 除左佢失去左邊一粒乳頭, 佢有乜損失?

在危難中, 更不能放棄思考. 如果有此決心, 更不能如此放棄自己有用之身. 如果你係新疆人, 你唔係返去同中共死過, 而係要將件事傳到外國, 比人睇到中共做左乜. 自己死只係一時而且無幫助, 你苟活50年, 50年可以做幾多文宣, 影響?
義士做野比人當鬼係人都心淡啦
關於斬妖義士
https://lih.kg/1697314
係高登巴打都有可能收對方錢喎…

點解釋大公可以前一日draft倒post?
因為fb係冇可能改到時間去54分的,改既一定要以10分鐘做單位。

駁到呢個我覺得可以攬,但係如果唔得我寧願唔承認,無謂令何妖選情有轉機
一早知, 但又點? 依家個連登民意就係凡事都要自己食, 自己上身. 你指出可疑之處就係令義士"心淡". 本來出黎做得野就不為名不為利, 佢想你割多過唔割, 但真係無計, 個風向吹到咁.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞