(未FC)斬妖義士有機會出自某登

677 回覆
356 Like 29 Dislike
我覺得
1. 連登唔係大台,無資格亦唔應該對任何打擊敵人及裝修義士攬功
2. 因為未FC亦無可能FC到行動者身份及是否同伴,根本唔存在割唔割問題,所以帶風向討論大家割席/不割席既好可能係mon po狗
3. 請關注行動post

以上亦適用於任何其他事件
屌曬你地班割席撚,連登同fb都一大堆,上次割狗已經話做戲,今次又係咁。義士捨己為民就俾你地抺黑做演員!根本我地就應該籌錢俾佢打官司!
2. 武器係淘寶返來刀形的梳,連刀都唔係,你要殺佢會唔會用咁雞的武器

https://www.youtube.com/watch?v=xVOT3w2_rGQ
重信淘寶梳到幾時柒頭
岩岩睇到人話
拍片個女人話琴日佢都有黎過
所以拍定片防範都唔出奇
收皮啦! 全世界既風同證據都知做假!
林早洩個底係人都知啦!
如果唔係你地都唔撚係上緊連登啦!
On9
你都識講何妖咁撚多仇口,佢俾邊範人隊都未知

但你呢d撚樣就帶頭出黎畫清界線

隊何妖呢個行為有咩問題先?割乜撚野呀?

咁撚樣就割,以後仲有人挺身而出?

屌你老味你呢d五毛撚唔想破窗效應禍及你班主子,群空而出黎到帶頭割席搞分化,同你老細林奠講聲,做乜都唔撚割呀柒頭
英雄
之前有po話佢全家比人超晒底啦
開個post就話係 咁李家超係連登出post係咪手足? 條片拍到愛回家既角度 唔好玩啦
關於斬妖義士
https://lih.kg/1697314
大公報係俾人hack咗改時間
3-6都係戇鳩唔洗解釋
點幫啊 陣間幫完俾人話幫隻鬼
對家就有錯都包容唔割 但識冷處理

你地 幫手查埋仲提供埋證據 大事宣傳
宜家斬佢有用? 同藍絲有咩分別? 送分比對家?
好心啦
人地13年開始高登動物台玩膠未停過呀清
兒登仔
真係蠢撚過藍絲
藍絲都識否認d 柒事 話睇唔到 有咩暴力情況 話個別事件
有冇話佢地認 打頭 介肚 咬耳係同路人? 無否認 都唔會大力宣傳啦
屌哂你地班on9
蠢過西

冷處理咪算
仲要衝出黎認
暗幫咪算
有分囉咩
你邏輯出現咩問題?

乜撚野叫推落手足度?

隊何妖呢件事/呢個行為係榮耀,係受人尊重
唔明你點解話推落手足度

依家我係講緊件事/行為,你就將個焦點拉去係咪手足做,都話係邊個做係其次,重點係冇做錯事,咁跟乜車太貼

正如你所講,如果係手足就一定籌錢幫佢

但如果呢壇野係何妖自制出黎,都要俾你老細知,我地真係做乜都唔割,唔好諗住整單刺殺行動就可以分化到我地,重申一次隊何妖係天經地義既事,咩人做都值得尊重
其實你係咪唔撚識分人同事?

我拍手係拍隊何妖呢個"行為"

邊個做唔重要

如果癌細胞識聽人話,我一樣會歌頌佢
但最值得開心係何妖生癌既呢一件"事"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞