(未FC)斬妖義士有機會出自某登

677 回覆
356 Like 29 Dislike
你係咪弱智架屌你老母,係要俾人屌先得

我幾撚時講過"當'手足做呀,你係咪on9架
咪講撚左邊個做係其次,最重要係隊鳩何妖呢個"行為"係正確,幾講幾撚多次先明呀

依家屌你係屌鳩你割"隊何妖"呢個"行為"
屌你老母你就將個焦點擺去隊何妖呢個人既身份

邊撚個唔識分呀

林奠又不斷叫人同暴力割,網上又不斷有人抺黑"隊何妖"呢個行為,真係不謀而合
咪講晒囉,你自己上高登起埋璃姑個底,你睇佢開過啲咩
sor你咁撚弱智真係忍唔住要屌你老母

唔夠你講?你係咪諗撚多左

屈撚完我"當"手足做,又屈我"關示威事"
係咪技窮了

唔係淨係同暴力痴埋一齊架傻豬,凡係對香港人有益既事,例如諸殺港奸呢d行為,我都一定支持,一定唔會割

睇你開d post又唔似五毛狗,但係點解智障到咁既地步
要講幾撚柒多次呀究竟,我幾撚時一廂情願覺得佢係手足呀?
佢係邊個唔撚重要呀!要講幾撚多次呀?

最重要係隊何妖呢個"行為"呀,明唔撚明呀

係咁將呢個人既身份同件事一齊講,乜撚野心態呀
都重係將個人既身份睇得大過件事

唔知係邊個人做唔重要,重點係何妖的確俾人插左下,係樣係鐵一般事實,呢樣唔會炒車

就算佢721爭鄉黑錢俾人插,我都覺得佢抵撚死,唔會割向佢施暴呢個"行為"
及後發現真係手足做,就直頭人同事都唔割
我知,但有咩需要改個時間引人懷疑??
dklm
如果係真片何妖未免反應太快

係依件事入面
要更加認真深思

藍劈黃,雞飛狗走...
依度冇咩,咪又多鬼,解釋下人地六年未斷過係動物台開post同改歌詞先啦
買個account出個post自編自導自演又有幾難
我唔信呀得未呀
咁無論fb ig 同埋twitter都係講緊呢個風向嘅時候
咁你點做文宣?
你點係twitter講?
係唔係要出一個聲明承認責任?

如果連登大方向係咁樣嘅話,我照po照retweet囉
你知唔知fb page , ig 同埋 twitter嘅大環境大風向都係講緊何君堯做戲,你係唔係想打倒昨日的我?

咁唔係點,係唔係要高登出聲明承認責任?

都得,承認囉。承認係我地義士出手囉。
如果兩登有共識嘅話。我第一個re po,upload,retweet
係啊,真相啊,咁點啊,洗唔洗去twitter到續同所有有retweet到嘅傳媒同議員道歉啊 「話 啊唔好意思啊 搞錯咗啊 唔係何君堯做戲啊 係我地出手㗎 我地依家承認返個責任啦 你地都幫手澄清返啦」咁啊
你讀吓IT 先啦 可以寫script 改架

知道你用開facebook 但冇讀書囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞