(未FC)斬妖義士有機會出自某登

677 回覆
356 Like 29 Dislike
D狗上佢屋企攞走電腦啦,唔會上網cut圖當證據
大公報係用咗facebook嘅回溯功能 冇先知
手足跟咗何妖一排 所以一出現就有人影佢
文筆好好喎喂
不如話把刀冇揸天下第一奇毒「奇淫合歡散」啦屌!
冇啵,只係屌你一個!
的確, 所以我都認我廢, 無膽做, 只係做個垃圾冷氣軍師
你岩
兒登 兒登 兒登 每日一個故仔 笑哈哈
插何妖一定唔割!
啲道士會好唔得閒
日日出嚟捉鬼
全撚部都係鬼!
你點知的
佢d 改詞真係唔算差

[填詞][777角色歌]《林鄭清場》(原曲:隆重登場)

https://www.youtube.com/watch?v=pP4vVAIhs10

逃犯轉交 借口要開
兩讀照做 泯滅這代
門窗要關 但假諮詢要開 濫用法律靠害
頭盔戴好 警車已開
各就各位 對峙太耐
胡椒水噴出 號碼一早脫開 請看著這大舞台
別心急比卡超武裝一早佈開
布袋彈快將 以轟炸襲來
我就讓那潘朵拉打開 說它仁慈母親愛

子彈發射警方順勢開餐 將抑壓能量亂圍捕驅散
攻克了圍欄 乍露凶殘 為我今晚盡野蠻
採訪裡記者頭顱中彈 血液飛濺淚斑斑
不管以後誰 稱霸西環 呆坐禮賓府真最歎

步槍已開 再不會改
向著臉射 百步以內
牆壁炸開 地殼天花炸開 香港已變做獨裁
別心急示威者想必今晚致哀
布袋彈快將 以轟炸襲來
我就讓那潘朵拉打開 說它仁慈母親愛

淚彈勁掟都不怕 張單我負責吧
立會攻佔都不怕 便設詭計助興吧

千千個平民 厭倦本人 仍能任特首中央太慣

https://forumd.hkgolden.com/view.aspx?type=EP&message=7096236
會比連登仔話係鬼
証明唔係鬼之後 就會話佢好蠢 然後補句唔割
push
除左有幾隻字個音要改少少之外

成首都好完整..仲有另一首
笑撚死 p牌仔
一邊帶風向一邊話唔割
你喺網上咀炮何妖一定仲傷啦係咪?
何妖:嗱!次次俾人打果啲都係民主派,今次仲唔到我扮下俾人插?全日上CCTVB新聞🥺
搵612星火救佢
係呀係呀
唔撚認同無地次次一出事就大腦過熱分析人做定鬼做就分化五毛狗呀

成班撚屌口就大大聲何妖落地獄
有人出手就話唔係我地啲人做咪屈
最後再補多句核爆都唔割
巴打好多謝你 見你不斷幫巴打正名
細佬亦都成為高登仔有十四年之長
眼見熟悉既會員被世人誤解係會屈住屈住
同路人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞