iPhone 11 Pro/Pro Max 討論區(9)

633 回覆
1 Like 2 Dislike
有無人用11 pro太多messages個時會lag? 要等一陣先郁得返
我之前部xr都係咁 仲嚴重啲 我以為壞壞哋
估唔到轉咗電話都係咁 定係iOS啲bugs嚟
我好順wor,你有冇keep住update ios?
我個人覺得唔會
用緊11 pro,都唔太覺得同X有非常大分別
接受到個mon同少左tele鏡係絕對建議買11多過pro
我買pro係為左個tele鏡
Mon就50/50,始終OLED閃得太勁,用返LCD都會對隻眼好少少
接受唔到11 條邊粗過我條撚
巨根
個人覺得 Pro 個size最完美
當初都想買11,但見到條邊粗到咁,即轉11pro
有冇人影相用「在取景框外拍攝相片」個功能?

我想試下用 明明開左個功能 但都編輯唔到上下d位出黎既?
自暴自短
咁纖幼
有無人會長用night mode?
佢好似是自動判斷, 如果你張相見到右上角有粒星就可以在edit mode放返大
唔係張張有?我影完幅相又唔見有粒星

不過算 好似要熄左佢先有deep fusion
唔是張張有, 同埋真是好少用到
開左outside the frame 好似會無得用deep,fusion??
係 所以唔用算
ipad pro 5hours 一定20%以下
光線不足係唔會啟動wide len
你夠光影張就知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞