iPhone 11 Pro/Pro Max 討論區(9)

633 回覆
1 Like 2 Dislike
mon 平時白色 偏黃
影相普通mode 都係 是否正常
有無人用city cash back 出機已經收到現金回繒?
真係笑撚死 到98又呻97又呻
iPhone每個批次出產嘅mon其實個gamut都有偏差

但都係within蘋果所謂的標準

做個實驗 你試下將兩部iPhone 11 Pro Max或其他相同機種 同一個setting 例如Auto-Brightness要關 仲有True Tone都要關 然後將display光暗手動到同一個level 減低個差異可能性

在同一個光暗環境底下 兩者個screen出嘅顏色都會有所不同 一定有有少少差異

你唔滿意 可以去天才吧要求換display 但有可能會更加黃 or 太藍
得smartone咋?
我想問吓而家去豐澤買iphone 11 pro會唔會有啲咩問題。。。
連登仔有電量恐懼症都唔係第一日啦
豐澤機唔係百分百安全
價錢同保障 自己考慮
如果諗住年尾換電話既話 11同pro除左鏡頭同價錢之外 仲有d咩好大既分別?
未去到唔安全,不過冇得換je
yes
之前都有巴打講過豐澤拆咗嘅機會重新包裝再賣
有冇人背後個正方形玻璃已經崩咗?
啱啱見到有啲心痛,左上角鏡頭圈外圍都崩咗
利申iphone 11 pro
鏡頭外圈好似拆機幾日已經崩咗
唔知係咪本身已經有

仲有65%
如果以正常情況一個鐘用10%計
本身應該淨50令%電
慳電setting近乎全開
咦家ios13一定會自動更新ios?
我本來係13.0 佢啱啱顯示
今晚將會自動更新iOS
有無得唔更?
自膠 啱啱停用左自動更新
有無人ig收唔到通知
set左有啲人post相 就會有通知
但係我pro max 收唔到
反而舊機收到
Pro max+battery case表示 從來唔睇用左幾多電
X換唔換11pro max好?
定係用住等出年?
有無人 pro想換max

手持pro max 256gb
我又唔需要用到咁多電 又少打機
咩機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞