THE IDOLM@STER/STARLIGHT STAGE [16]你幾時產生左會抽中fes限的錯覺

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
話說有無人覺得pinya每日都有幾首歌成日出
之前成曰loop嚟loop去都嗰幾首
頭先仲要連出兩次拖鞋
頭先仲要連出兩次拖鞋

Agger 試過連出2次毒茸
頭先仲要連出兩次拖鞋

Agger+1
我試過連續3次出we are friends
然後昨日臨睡前係唔應該睇けものフレンド第11話⋯⋯⋯我而家有心靈創傷

我眼濕濕咗兩日

虐?虐就唔睇

唔劇透,不過建議你去看

其實我覺得唔虐,好多人誇大

係感動
希望今次少咁啲黃牛
新postLM
頭先仲要連出兩次拖鞋

Agger+1

日任要打果首歌,禁challenge會跳去pinya度,之後又真係抽到果首

試過連續志希,m@gic
其實兩個鐘頭前BAND DREAM十連都中左香澄

幾時LIHKG會有show blocked user功能?

巨巨同我一樣辛辛苦苦十抽得補底三星沙綾
好彩有個fd開左game唔玩送左佢個四星沙綾ac比我
不過係咪暫時冇地方聽返抽到果下既voice?

我見依家可以直接十連首抽就重刷左個
頭先仲要連出兩次拖鞋

Agger+1

日任要打果首歌,禁challenge會跳去pinya度,之後又真係抽到果首

試過連續志希,m@gic

連打4首有重覆嘅機會率高到難以置信
120成員
overload連過半血都未扣到,好彩其他女女生性
120成員
overload連過半血都未扣到,好彩其他女女生性

扣過半血都只係咁,慘呀

宮城有朝井彩加
靜岡有中島由貴
宮城有朝井彩加
靜岡有中島由貴

宮城公演には早坂美鈴役の朝井彩加さんが出演決定!! 

静岡公演には乙倉悠貴役の中島由貴さんさんが出演決定!! 

上面FB copy過黎,有錯字既
宮城有朝井彩加
靜岡有中島由貴

大・阪・は?
宮城有朝井彩加
靜岡有中島由貴

大・阪・は?

上面FB copy過黎,有錯字既

垃圾765
lm
宮城有朝井彩加
靜岡有中島由貴

大・阪・は?

抽唔中講乜都假
抽唔中講乜都假

抽唔中咪bid囉
抽唔中講乜都假

抽唔中咪bid囉

Bid? 即決啦
抽唔中講乜都假

抽唔中咪bid囉

Bid? 即決啦

實帶你入淨返唔多,都係二萬,其實考慮到人哋買一堆碟二萬其實好fair
抽唔中講乜都假

抽唔中咪bid囉

Bid? 即決啦

實帶你入淨返唔多,都係二萬,其實考慮到人哋買一堆碟二萬其實好fair

唔益黃牛 現地lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞