THE IDOLM@STER/STARLIGHT STAGE [16]你幾時產生左會抽中fes限的錯覺

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
已入定兩pack為fes做好準備

大多你2pack
出nono all in 多2pack
出ありす就訓身

入定左6pack,隨時可以再追加

4pack
大家都為戰爭做定準備

未入

整班課長

不課了 今個月再次失算

花紅已出
已入定兩pack為fes做好準備

大多你2pack
出ありす就訓身

4pack
大家都為戰爭做定準備

未入

整班課長

大多你2pack
出ありす就訓身

4pack
大家都為戰爭做定準備

未入

整班課長

不課了 今個月再次失算

花紅已出

ちひろ:咦你出左花紅?咁我準備多d白信封先

4pack
大家都為戰爭做定準備

未入

整班課長

不課了 今個月再次失算

花紅已出

4pack
大家都為戰爭做定準備

未入

整班課長

不課了 今個月再次失算

花紅已出

4pack
大家都為戰爭做定準備

未入

整班課長

不課了 今個月再次失算

花紅已出

整班課長

不課了 今個月再次失算

花紅已出

你們怎麼可以這樣話ちひろさん

新人想問咁多位巨巨多樣野
29*單色歌定28*全屬fc高分d
if both support=10ssr

唔關歌lv事
主要睇幾多note同幾多perfect/great

note數先唔關wor
lv愈高=愈高分有錯咩

有錯求指正

其實兩樣都有關,唔打了自己睇
https://tieba.baidu.com/p/4069646122?pn=0&
諗諗下做P同老破都係一樣
老破: 除左生活必要既費用之外全部收入用黎還債
做P: 除左生活必要既費用之外全部收入用黎上繳千尋
唔理幾多,月限all in到飯都食唔到為止
一諗到7秒中,可能係莉嘉,3個月前抽左廿抽法國妹果斷收手
等足3個月,等得好辛苦,唔可以為左fes而放棄,
很想要一張overload

唔關歌lv事

note數先唔關wor
lv愈高=愈高分有錯咩

有錯求指正

https://tieba.baidu.com/p/4069646122?pn=0&;

唔想諗就入app計理論值啦 eg cgss guide

唔關歌lv事

note數先唔關wor
lv愈高=愈高分有錯咩

有錯求指正

https://tieba.baidu.com/p/4069646122?pn=0&

thx

btw依到唔係好多觸手既咩,有無人肯指點下小弟

上繳完俾ちひろ你會見到可愛的偶像

上繳完俾ちひろ你有機會會見到可愛的偶像

上繳完俾ちひろ你或者可能有機會會見到可愛的偶像

上繳完俾ちひろ你或者可能有機會能夠會見到可愛的偶像

上繳完俾ちひろ你或者可能有機會會見到可愛的偶像

P的正確心態(好似係)
已轉做悠閒P等睇你班課長P大戰

me2

me2

等今次fes Co出美波
最近沉迷banddream,搞到 item仲未打夠4500
突破肓點: 做千尋p,

deal, how much

攻略千尋等於得到世界

deal, how much

三萬蚊,過夜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞