THE IDOLM@STER/STARLIGHT STAGE [16]你幾時產生左會抽中fes限的錯覺

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
諗緊齊3fes Vi限係咪已經唔洗再抽fes

唔駛抽 呢度大把人斬你先
抽,落到下面再慢慢抽

credit 返先,係機戰啲巴打改嘅
非洲同胞召集區
社畜留名
東鐵線瀨野我係咪有得打埃媽
社畜留名
東鐵線瀨野我係咪有得打埃媽

準時返工促進香港經濟發展啦

有冇link
想入去睇下

有冇link
想入去睇下

無 sosad
line grp 嚟
係手機驚嗰隻機戰
個grp 成立得好特别
原本係fb 啲page 收人,收收下多咗好多巴打,慢慢變咗50 50咁滯

其實唔只手機驚,其他都會講
おはようございます
おはようございます

9 點喇cfu
おはようございます

9 點喇cfu

唔記得入嚟打咭,做到傻左

屌你老母
然後昨日臨睡前係唔應該睇けものフレンド第11話⋯⋯⋯我而家有心靈創傷

特化/技能只是裝飾
非洲同胞召集區

然後昨日臨睡前係唔應該睇けものフレンド第11話⋯⋯⋯我而家有心靈創傷

我眼濕濕咗兩日

我眼濕濕咗兩日

我眼濕濕咗兩日

虐?虐就唔睇
非洲同胞召集區

扮咩非洲你個大天使
非洲同胞召集區

扮咩非洲你個大天使

最近好非
Fgo, granblue 同 band dream都抽唔中想要既野
其實兩個鐘頭前BAND DREAM十連都中左香澄

幾時LIHKG會有show blocked user功能?

巨巨同我一樣辛辛苦苦十抽得補底三星沙綾
好彩有個fd開左game唔玩送左佢個四星沙綾ac比我
不過係咪暫時冇地方聽返抽到果下既voice?

我眼濕濕咗兩日

虐?虐就唔睇

唔劇透,不過建議你去看
其實兩個鐘頭前BAND DREAM十連都中左香澄

幾時LIHKG會有show blocked user功能?

巨巨同我一樣辛辛苦苦十抽得補底三星沙綾
好彩有個fd開左game唔玩送左佢個四星沙綾ac比我
不過係咪暫時冇地方聽返抽到果下既voice?

咁都俾人搵番我張fail圖
冇錯,暫時好似冇得聽番⋯⋯⋯

我眼濕濕咗兩日

虐?虐就唔睇

唔劇透,不過建議你去看

其實我覺得唔虐,好多人誇大

有冇link
想入去睇下

無 sosad
line grp 嚟
係手機驚嗰隻機戰
個grp 成立得好特别
原本係fb 啲page 收人,收收下多咗好多巴打,慢慢變咗50 50咁滯

其實唔只手機驚,其他都會講

啲圖好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞