THE IDOLM@STER/STARLIGHT STAGE [16]你幾時產生左會抽中fes限的錯覺

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
想問下你地聽歌係較幾大聲?

我自已就iphone7格,會唔會太大
■シンデレラガールズの5thライブツアー
「THE IDOLM@STER CINDERELLA GIRLS 5thLIVE TOUR Serendipity Parade!!!」が2017年5月から始まります。
8月12~13日に開催されるさいたまスーパーアリーナ公演の先行抽選申し込みができるシリアルナンバーを
4月~5月に発売される以下のCDに封入致します。
出演者情報などは決まり次第ライブツアー公式ページにてご案内致します。

2017年4月19日発売予定
THE IDOLM@STER CINDERELLA GIRLS STARLIGHT MASTER 10 Jet to the Future
歌:多田李衣菜、木村夏樹
COCC-17150 CD1枚組 価格:¥1,500(税込)

是咪cut得BD

倒自己bd米
新post溫馨提示

4月3日前記得入抽飛code喔

抱歉太多標題建議,最後都係自己來

飛code係咩?
新post溫馨提示

4月3日前記得入抽飛code喔

抱歉太多標題建議,最後都係自己來

飛code係咩?

抽演唱會飛既code
想問下你地聽歌係較幾大聲?

我自已就iphone7格,會唔會太大

depends on 耳筒impedance+靈敏度,好難比較
插隻hd800落去開爆都未必夠聲(頭盔:9up+唔肯定)

btw我iphone大一格太大聲,細1格太細聲,唔jb無得較volume step,
所以每次出街都自殘緊自己隻耳
即cut

Thx
硬係覺得會再多張cd可以入code,睇定d先訂

寫明4~5月出既CD都會有
即cut

Thx

即cut

Thx

即cut

Thx

3隻肉赤。。。 落1隻再加cd 算...
本田隊長

恋乙女應該趕唔切吧

恋乙女應該趕唔切吧

出CM 49 50

恋乙女應該趕唔切吧

出CM 49 50

到千枝未

[img][url]https://pbs.twimg.com/media/C6UG4ayVUAAgKJY.jpg[img][/url]

講還講唔好貼圖

塊面好似key上去咁

再貼我送你落去見大橋◯◯

呢個係美嘉?
producer lv係做咩?

數字定英文字果個

呢個係美嘉?
想扮美嘉既庸脂俗粉
呢個女仔細過美嘉咁多

數字定英文字果個
數字係Level, 英文係rank

聽講過200級同有SSS rank個啲producer排緊隊等換肝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞