THE IDOLM@STER/STARLIGHT STAGE [16]你幾時產生左會抽中fes限的錯覺

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
喂喂喂有買趁手

買唔買好

一早落左3+3實質無料

想間一早買會點,佢比返差價你?
未出貨,應該未扣錢,其實到佢真係收錢個陣會唔會有折?

最多cut單再落

有最低價保證既話一定有折
好多巨巨唔洗做係咁上黎吹水呀

星期五下午係咁架啦

上班族係副業 P先係正職

P正職,秘撈提督副業入生loser

P正職,秘撈提督副業生loser

冇錯
而且月尾(28號)先有大project

冇錯

我有多個大project係31號

冇錯

我有多個大project係31號

如果我捱得過project 4th fes嘅話會為巴打集氣
大概六月中有大project
原來依到都有耳機jj
先貼為敬
渣渣用手機聽咋
btw今晚又要上去買ハイレゾ
留個名
等FES被兩邊晒卡晒死
原來依到都有耳機jj
先貼為敬

個個都cm 依到好似仲有個有ve
一直揀唔岩player夾隻k3,部100ii好耐之前為左抽卡賣埋
期待緊部plenue2,出完仲要等半至1年趺價先入手
渣渣用手機聽咋
btw今晚又要上去買ハイレゾ

手機+1
24/94轉alac要cut到24/48先入到落iphone
原來依到都有耳機jj
先貼為敬

做咩咁頭大身細
原來依到都有耳機jj
先貼為敬

一直揀唔岩player夾隻k3,部100ii好耐之前為左抽卡賣埋

耳筒都可以晒命 我都係出返去打班沾
原來依到都有耳機jj
先貼為敬

一步到胃唔洗行咁多冤枉路呀嘛
好多人出cm都用平player或者求其用iphone聽算 省返筆
原來依到都有耳機jj
先貼為敬

rich7出現了
原來依到都有耳機jj
先貼為敬

rich7出現了

留定名等睇im@s post比人曬ve8

一步到胃唔洗行咁多冤枉路呀嘛
好多人出cm都用平player或者求其用iphone聽算 省返筆

所以呢d心態就錯

永遠每隻耳筒都會有唔同既機夾佢 到時想換機又發現隻耳筒唔夾
唔換又覺得聲悶悶咁 結果又用多筆錢

要一步到胃就應該成set 換 冇錢咪儲下錢 錢有得搵返來 感覺一走左就冇啦

你都可以

唔好話我知你係依對野既user
iphone直出im02路過

你都可以

唔好話我知你係依對野既user

ve好難聽 唔會為左art work 整 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞