THE IDOLM@STER/STARLIGHT STAGE [16]你幾時產生左會抽中fes限的錯覺

1001 回覆
4 Like 4 Dislike

東京羽田hke果班黎計個時間應該fit,不過返工會變walking dead

個班先好 可以響機上面訓 係換衫麻煩d 返工要著suit

呢3個月坐夜晚7點個班成田就真係唔得
上機訓又麻麻 落到地又要趕車 返到屋企梳洗完都2點幾 第2朝6點就起身返工...

其實係機上面係唔會夠訓 得4個鐘仲一定會無啦啦紮醒

飛機訓唔訓到仲好睇前後左右的人生唔生性

試過前後都係BB

試過側邊有兩個三歲細路女起機上面開concert老豆老母全程冇理
之後就到目的地叫佢坐低纜安全帶喊到好似劏豬咁

試過 用耳筒塞住耳仔 訓 完

幻想放工坐緊巴士

課金的話
就能上來和我們一起喔

在這裡倒下的話,就能看見內褲了!

課金的話
就能上來和我們一起喔

之前仲諗緊みりあ仲有咩要成長
原來實質P回
mi_ _ _ _star係咪巴打黎?
btw剩返2個位

Me 見巴打都係Vo隊

東京羽田hke果班黎計個時間應該fit,不過返工會變walking dead

上機訓又麻麻 落到地又要趕車 返到屋企梳洗完都2點幾 第2朝6點就起身返工...

試過前後都係BB

試過側邊有兩個三歲細路女起機上面開concert老豆老母全程冇理

幻想放工坐緊巴士

試過聽住歌黎訓 隻耳仔痛到仆街
btw剩返2個位

Me 見巴打都係Vo隊

少數同伴
vo da無人權,比vi吊打
依到d人飛慣搭唔到咀
咁早
社畜表示早晨
社畜表示早晨

早晨 等收工
社畜表示早晨

早晨 等收工

頑張ります‼️
btw剩返2個位

Me 見巴打都係Vo隊

少數同伴
vo da無人權,比vi吊打

除左隻nana之外啲ssr都係vi迫住砌三色vo隊

課金的話
就能上來和我們一起喔

原來實質P回

今集真係喊出來 漫畫入面p有idol鼓勵 現實世界我地迷失方向只能自己反思

試過前後都係BB

幻想放工坐緊巴士

試過聽住歌黎訓 隻耳仔痛到仆街

起飛降落 前後半個鐘唔帶就ok
太長途都唔好塞住 日本線呢d就岩岩好

課金的話
就能上來和我們一起喔

原來實質P回

今集真係喊出來 漫畫入面p有idol鼓勵 現實世界我地迷失方向只能自己反思

不如咁講
如果你係現實既p
idol會係理得你死
搭過一次雲呢拿
結論係下次咪搞

搭過一次雲呢拿
結論係下次咪搞

ⅠⅠⅠⅠ( )ⅠⅠⅠⅠ
繼續召喚之儀
繼續召喚之儀

支援
繼續召喚之儀

支援

星期二好快到架喇
繼續召喚之儀

支援

星期二好快到架喇

冇士多啤梨仲想召喚人
cingeki_anime (TVアニメ「シンデレラガールズ劇場」公式)

公式サイトがオープン!新着情報は随時更新していきます。
応援宜しくお願い致します。 #しんげき
公式サイト:https://t.co/AUMRzFi6Tt

3月25日 10時1分 Hootsuiteから
https://twitter.com/cingeki_anime/status/845455476687032321
Retweeted ANIME SEIYU (@animeseiyu):

「ウマ娘」スタートアップイベント
7月1日(土)舞浜アンフィシアター
出演:和氣あず未、高野麻里佳、Machico、相坂優歌、青木瑠璃子、上田瞳、大坪由佳、大西沙織、大橋彩香、木村千秋、高橋未奈美、高柳知葉、巽悠衣子、前田玲奈、松井恵理子ほか https://t.co/XAnU2ywBNK

大橋巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞