[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(20) 白帝?不了

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
其實真係無乜人打
已經1000分R 一場100位都係得一萬分左右

手痕抽左晶中pt A
咁可以打下超上
手痕抽左晶中pt A
咁可以打下超上

超上用乜寵打最好? 金剛得唔得
分身開滅級
海天 白o/火抗究吸
求毒撚/AB
無限投石
唔計毒運

打得最快應該係 豹 AB/Lin 魚
要 0石過就 海天 AB/Lin 魚

魚換O AB/Lin換究吸都打到
但慢上加慢
尤其打白帝毒完唔夠力趕佢回血前殺就會進入無間地獄

如果用分身無限復活但得2隻打手,係咪lin加魚最快

AB 應該輸出高D
不過都差無幾

未試過分身復活打
但見到咁多全體技如果隻分身唔係+4應該死好很多次
而且都避免唔到有啲位正身俾人打死
分身要等冚家慘再爆5石先可以繼續
最後唔知要幾多石一場

omg+究吸已經夠,分身無限回復就得

開好4隻分身打到超上
星期三晚再得閒上尼揾巴打幫打
分身開滅級
海天 白o/火抗究吸
求毒撚/AB
無限投石

毒lin
不過出左發
手痕抽左晶中pt A
咁可以打下超上

我用究吸,2奧,暗雷5
雖然未輸過,但其實有d危險,加粒血晶會好穏
手痕抽左晶中pt A
咁可以打下超上

我用究吸,2奧,暗雷5

我abc晶各1,1場好似264,不過其實咁樣打同d人無限分身咁打係無得打,要追1000都係要爆肝,所以我兩個帳d石全抽,逼自己唔打
其實白帝好撚廢,打降同打PVP 都唔會用 
手痕抽左晶中pt A
咁可以打下超上

我用究吸,2奧,暗雷5

超上都危
手痕抽左晶中pt A
咁可以打下超上

我用究吸,2奧,暗雷5

我abc晶各1,1場好似264,不過其實咁樣打同d人無限分身咁打係無得打,要追1000都係要爆肝,所以我兩個帳d石全抽,逼自己唔打

邊有咁多人真係會無限分身呀 最多咪開幾個
而家唔同以前啦, 唔會有好多人爆
手痕抽左晶中pt A
咁可以打下超上

我用究吸,2奧,暗雷5

超上都危

主要係我弱自,其撚,fm,星星會狂放全然技,然後pm一劍打死我隻暗繼,得番究吸雷5好有d難打
不過我冇入晶
手痕抽左晶中pt A
咁可以打下超上

我用究吸,2奧,暗雷5

超上都危

主要係我弱自,其撚,fm,星星會狂放然技,然後pm一劍打死我隻暗繼,得番究吸雷5好有d難打
不過我冇入晶
手痕抽左晶中pt A
咁可以打下超上

我用究吸,2奧,暗雷5

我係第2個壇見到有堆癲佬開十個八個帳係咁洗

紅無全灰,睇落幾勁,但係狀態都全灰就出事 宜家人人都一堆狀態技

紅無全灰,睇落幾勁,但係狀態都全灰就出事 宜家人人都一堆狀態技

比佢全紅狀態都冇用啦
6圍廢撚到
都唔知邊條撚樣諗嘅,腦裝屎
分身開滅級
海天 白o/火抗究吸
求毒撚/AB
無限投石

毒lin
不過出左發

聽晚開多場

比佢全紅狀態都冇用啦
6圍廢撚到

咁佢冇弱點 六圍就唔可以太勁,問題真係無屬攻,人地秒唔到佢同時佢都打唔郁人
有邊過an模擬器好用 開定3 4隻分身
手痕抽左晶中pt A
咁可以打下超上

我用究吸,2奧,暗雷5

你睇個積分榜就知無乜人爆
手痕抽左晶中pt A
咁可以打下超上

我用究吸,2奧,暗雷5

你睇個積分榜就知無乜人爆

岩岩R左場兩pt A一pt B 0石過
200分左右一野上左5千幾位
12120排94

比佢全紅狀態都冇用啦
6圍廢撚到

咁佢冇弱點 六圍就唔可以太勁,問題真係無屬攻,人地秒唔到佢同時佢都打唔郁人

全紅狀態就真係勁

全灰即是麻封毒是但一樣都打殘你
再加上慢
分分鐘完場都未出到一招
仲衰過王龍劍

比佢全紅狀態都冇用啦
6圍廢撚到

全紅狀態就真係勁

全灰即是麻封毒是但一樣都打殘你
再加上慢
分分鐘完場都未出到一招
仲衰過王龍劍

王龍劍都叫多 hit 600 光技呀, 你隻白帝得果一 hit 500 無屬 我用傑斯/ 小丑好過啦
有人整到白帝未
快手俾我打埋個j就正式徹退
同大家講再見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞