[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(20) 白帝?不了

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
隻白帝,無限AP,降命中V,回4,招技帶封技

每round都出招?

隔round,佢招回血4,最好計晒時放stun,同埋要帶毒

每round都出招?

毒海天
協力入人場都有1000分,無限分身開始

無咁多部機><
係咪打一次就無?

即係鬥開acct

無咁多部機><
係咪打一次就無?

即係鬥開acct

咁我寧願R場算
咁鬼煩

每round都出招?

毒海天

stun我覺得重要啲,因為自己友唔係無限ap個陣(唔係分身開場)如果唔係佢回4 stun佢,會打勁耐

每round都出招?

毒海天

stun我覺得重要啲,因為自己友唔係無限ap個陣(唔係分身開場)如果唔係佢回4 stun佢,會打勁耐

諗起一開始打戰暴要打3x round

無咁多部機><
係咪打一次就無?

即係鬥開acct

咁我寧願R場算
咁鬼煩

R場應該仲煩,隊友唔保證打得,自己又有機會食石 打耐左又會可能斷線

無咁多部機><
係咪打一次就無?

即係鬥開acct

咁我寧願R場算
咁鬼煩

R場應該仲煩,隊友唔保證打得,自己又有機會食石 打耐左又會可能斷線

我意思係R超上
Sorry for 1999

每round都出招?

毒海天

我頭先分身無限復活都打左十幾 rd白帝 俾佢回到兩次

每round都出招?

毒海天

協力係咪可以無限入滅級場?

無咁多部機><
係咪打一次就無?

即係鬥開acct

咁我寧願R場算
咁鬼煩

我意思係R超上
Sorry for 1999

我同FD加埋十幾隻分身,打完應該30000分夠保1000 應該可以結束呢個event
Sorry 岩岩收工
打得?

得,剛好超上
我隻O 繼眠定回血1?

我R住街場先, 隨時ok

每round都出招?

毒海天

協力係咪可以無限入滅級場?

暫時睇係,因為一場真係打勁耐,有晶可能打返超上會好啲 但宜家搞到其實我唔洗抽晶都得
Sorry 岩岩收工
打得?

得,剛好超上
我隻O 繼眠定回血1?

日清巴,你ok?
Sorry 岩岩收工
打得?

得,剛好超上
我隻O 繼眠定回血1?

日清巴,你ok?

街場中
Sorry 岩岩收工
打得?

得,剛好超上
我隻O 繼眠定回血1?

日清巴,你ok?

街場中

我都剛r到滅級,打埋e場開
想問下呢個活動今次用邊隻R場好

超上人型帝甲,滅級...毒繼火抗海天最穩陣 但隊友要夠力,唔係第3 wave準備炒車都得
打滅級係咪大波最好
打滅級係咪大波最好

大波應該頂唔到第1 wave隻戰暴?隻鋼加會幫戰暴加攻擊V

超上人型帝甲,滅級...毒繼火抗海天最穩陣 但隊友要夠力,唔係第3 wave準備炒車都得

加分角係邊幾隻

加分角係邊幾隻

戰暴,鋼加,帝甲人/龍,omega,滅級冇加分角
正分身所有石抽哂, 財散人安落, 以後打PVP算
單機8-9石完到場算唔算無用
單機8-9石完到場算唔算無用

一開始入去乜春都唔知然後9打仲要單機都算係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞