[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(20) 白帝?不了

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
35巴,日清巴,打得?
剛試了,我毒海天,配單O,毒墯lin,
我0石,其餘1-2石

(係咪好似限回合?)
35巴,日清巴,打得?

又入左街場 Sor
等多陣 , 我留返兩場滅級同你地打
單機8-9石完到場算唔算無用

一開始入去乜春都唔知然後9打仲要單機都算係咁

10石都抵打
35巴,日清巴,打得?

又入左街場 Sor

咁我r住場先,預7:15左右開波?
35巴,日清巴,打得?

又入左街場 Sor

35巴,日清巴,打得?

又入左街場 Sor

btw,滅級留1場for自己r場方便d,最尾果日臨尾先用?
35巴,日清巴,打得?

又入左街場 Sor

btw,滅級留1場for自己r場方便d,最尾果日臨尾先用?

一言驚醒
Stun豹,大力墮lin,水技omg
第3 wave 20round內完到場?

一隻墮lin 都係10rd 啫
同埋滅級送幾多碎?
抽哂所有石
得2斷C

滅級喎,一隻墮lin打到99 rd都完唔到啦
你呢個陣20rd內完到場,但你要知佢幾時會出回4 同埋stun命中冇記錯係85%,如果miss就
抽哂所有石
得2斷C

今次啲石打滅級算啦,滅級唔食晶,唔抽都得

滅級喎,一隻墮lin打到99 rd都完唔到啦
你呢個陣20rd內完到場,但你要知佢幾時會出回4 同埋stun命中冇記錯係85%,如果miss就

Rd6 11 我比佢回2次就殺左佢
同埋滅級送幾多碎?

送2碎白帝,姐係都係要前1000名先有21碎白帝
同埋滅級送幾多碎?

開場係咪1場2000分?
R場有幾多分?
同埋滅級送幾多碎?

R場有幾多分?

同埋滅級送幾多碎?

R場有幾多分?

R場1000分,所以唔洗抽晶,100石用黎R場返生都夠

究竟我係到做乜鳩.....

104?
無限round?

招+4烈士挑戰滅級

我出毒撚武神

104?
無限round?

屌, 成日拖住冇整到海天
今次有海天個D, 1000名不是夢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞