[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(20) 白帝?不了

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
新仔 想玩呢隻game 但點解我Googleplay搵唔到隻game

要用 Qooapp 或者日本 Playstore
不過唔建議入坑
新仔 想玩呢隻game 但點解我Googleplay搵唔到隻game

不過唔建議入坑

why我見你地玩得好過癮同埋我想問有無教學點down黎玩

去QOO搵啦
不過認真, 唔好玩
癲豪巴咁我打埋先啦

ok

I'm ready

而家開

清巴、雞巴,超上來的,我未打到上去
實測 lin O 究吸 15round 3 2 1 石完場,1000分已袋
癲豪巴咁我打埋先啦

ok

I'm ready

而家開

照殺
癲豪巴咁我打埋先啦

ok

I'm ready

而家開

超上我d bouns怪都係+0><
癲豪巴咁我打埋先啦

ok

I'm ready

而家開

照殺

i mean 要換寵

去QOO搵啦
不過認真, 唔好玩

bamdie d game ... 你懂的
癲豪巴咁我打埋先啦

ok

I'm ready

而家開

照殺

i mean 要換寵

PT b 同 event b 都俾左大波
究吸真係mvp

不過唔建議入坑

我發覺唔用追分o既心態去玩原來都幾好玩
我有一場滅級,我帶究吸,有無兄弟打???
街場2隻究吸+海天都解係咩玩法

不過唔建議入坑

我發覺唔用追分o既心態去玩原來都幾好玩

最好完美PvP個系統 整個群P
公會系統,乜都好,
抵隻game收皮

ok

I'm ready

而家開

照殺

i mean 要換寵

哎呀,夠鐘要岀一岀去,今晚大概12點先再返黎

ok

I'm ready

而家開

照殺

i mean 要換寵

OK

ok

I'm ready

而家開

照殺

i mean 要換寵

滅級好難打
分身爆石復活連續開兩場, 搵一位要打手
分身同正身都有毒繼

有冇人打?
分身同正身都有毒繼

有冇人打?

毒LIN
好耐無玩 依家咩料hit返
分身同正身都有毒繼

有冇人打?

毒LIN

屌, 巴打等陣
我清左前面D關先
我想打兩場滅級 但係頭先玩183round個陣差唔多燒哂啲石
有無巴打肯抵諗啲
我黎緊會提供ptB晶比大家打超上
有光抗究吸,有無巴打開滅級

溫馨提示: 滅級好似唔計晶,固定2000 1000分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞