[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(20) 白帝?不了

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

保返個ass

星期四已保

星期五先開始打
大家夾返時間唔好撞機

原來啱啱呢場係對大雄巴
又封到完場

o,我究天弱暗冇得唔封你lin 你唔配狀態技落海天

已經配左招降防
暫時唔換了

降防加儲爆5ap 2round王龍劍夠唔夠殺到我海天回都回唔切

保返個ass

星期四已保

星期五先開始打
大家夾返時間唔好撞機

原來啱啱呢場係對大雄巴
又封到完場

已經配左招降防
暫時唔換了

降防加儲爆5ap 2round王龍劍夠唔夠殺到我海天回都回唔切

應該唔得
我諗最多殘血
星期六是咪出晒街
淨番毒撚

生還者報到

繼續養肝,成日都無開驚
養肝養到懶
星期六是咪出晒街
淨番毒撚

生還者報到

繼續養肝,成日都無開驚
養肝養到懶

拎左日任3石卡算啦
星期六是咪出晒街
淨番毒撚

生還者報到

繼續養肝,成日都無開驚
養肝養到懶

拎左日任3石就算啦

保返個ass

星期四已保

星期五先開始打
大家夾返時間唔好撞機

原來啱啱呢場係對大雄巴
又封到完場

已經配左招降防
暫時唔換了

究+海真係幾正,抗封
試過對面隻海見我封左佢lin,然後想封番我唔得,然後就啪到殘血,又回唔到血

之不過,遇速隊9死1生
btw, 隻芳香獸型真係好廢,弱草都只打得4成

保返個ass

星期四已保

星期五先開始打
大家夾返時間唔好撞機

通常撞到9成會輸

好多巴打用雙/三究天,我撞到投定先都得

if u cant beat them, join them

保返個ass

星期四已保

星期五先開始打
大家夾返時間唔好撞機

原來啱啱呢場係對大雄巴
又封到完場

已經配左招降防
暫時唔換了

究+海真係幾正,抗封
試過對面隻海見我封左佢lin,然後想封番我唔得,然後就啪到殘血,又回唔到血

之不過,遇速隊9死1生

芳香豹 擋到V又擋到頑,速隊夠快封埋蜂,加埋本身血唔低,過3000,其實幾好用,繼招狀態先手封/麻人 我個隻裝粒草速B都252速

保返個ass

星期四已保

星期五先開始打
大家夾返時間唔好撞機

通常撞到9成會輸

好多巴打用雙/三究天,我撞到投定先都得

if u cant beat them, join them

等埋星期一有乜晶,睇下整劍皇 究天 大耳究極 定機邪
但都係遇速隊集火一隻先就收皮

星期五先開始打
大家夾返時間唔好撞機

原來啱啱呢場係對大雄巴
又封到完場

已經配左招降防
暫時唔換了

究+海真係幾正,抗封

之不過,遇速隊9死1生

芳香豹 擋到V又擋到頑,速隊夠快封埋蜂,加埋本身血唔低,過3000,其實幾好用,繼招狀態先手封/麻人 我個隻裝粒草速B都252速

雙究天+海唔驚封
而家見到芳香好開心

btw, 之前唔係話人型勁啲架咩?點解我係pvp只見到獸型

原來啱啱呢場係對大雄巴
又封到完場

已經配左招降防
暫時唔換了

究+海真係幾正,抗封

之不過,遇速隊9死1生

雙究天+海唔驚封
而家見到芳香好開心

V + 芳香呢
讀心驚
最後5粒水素4,最後10粒水素2(我預到啱啱好),廿二隻冰獅(本身廿二隻獅子用黎升火運),真係刷唔到就收得皮
就同我出左火抗
讀心驚
最後5粒水素4,最後10粒水素2(我預到啱啱好),廿二隻冰獅(本身廿二隻獅子用黎升火運),真係刷唔到就收得皮
就同我出左火抗

恭喜

已經配左招降防
暫時唔換了

究+海真係幾正,抗封

之不過,遇速隊9死1生

雙究天+海唔驚封
而家見到芳香好開心

V + 芳香呢

大hp希望殘血 ,如果3隻都快過我海天就望佢打海天先,再搏究天critical

保返個ass

巴打咩抗同技
我究同海仲未砌好

保返個ass

巴打咩抗同技
我究同海仲未砌好

究 草抗 火魔v
a 暗抗 回2
海天 火抗 封

基本上撞到v 光抗lin 同隊
或雙究天 就輸梗

週日鬥獸埸百態

1.呢隻game居然仲有能打到芳香豹+4既新仔玩 (不過冇刷抗)

2. 我隻雷抗頑固打左10埸終於有雷怪打

3. 玩左成年终於第一次上AA

保返個ass

巴打咩抗同技
我究同海仲未砌好

究 草抗 火魔v
a 暗抗 回2
海天 火抗 封

基本上撞到v 光抗lin 同隊
或雙究天 就輸梗

跌到落AAA
用緊V 光抗lin撞唔到你
冇火V技
究天唔知繼乜

週日鬥獸埸百態

1.呢隻game居然仲有能打到芳香豹+4既新仔玩 (不過冇刷抗)

做咩咁慘? 巴打是咪hea玩

週日鬥獸埸百態

0課+除左禮拜日外淨係夜晚先玩

週日鬥獸埸百態

而且海天係上week整完頑固後先整架

週日鬥獸埸百態

原來係咁,呢隊應該可上S

週日鬥獸埸百態

原來係咁,呢隊應該可上S

插返繼狀態有返少少晶+真人運應該SS/SSS無問題

保返個ass

星期四已保

星期五先開始打
大家夾返時間唔好撞機

原來啱啱呢場係對大雄巴
又封到完場

已經配左招降防
暫時唔換了

究+海真係幾正,抗封

之不過,遇速隊9死1生

尋日大血火抗芳LM, 水抗頑, A, 打大命3蜂,
點知有隻弱草, 仲要比我打先, 又暈埋, 比我隻頑+A普攻收左檔先,
之後2隻秒頑, 但係我仲贏緊半條血, 都幾好彩
個條友應該好dump心

真係有10粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞