[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(20) 白帝?不了

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
R場黎左個A晶友,再加2塊C都係得1金

R左兩場最上級都無金

應該唔會有金,降臨入門咁樣
傻西暴抗燈力一流
已經唔記得傻西暴個名點黎
唔知係咪之前啲架仔帶入協力柒,
PvP之前又究V殺手,
依家BM又係最勁果隻

就咁傻西暴係光抗暗廁隊橫行時其實幾勁又抗封又少火抗

傻西,魔王,大叔
到呢個年代先徹底將暗隊趕走

但點解仲咁多墮lin

隻驚有幾多隻可以裸體去到近7000攻
V Lin 傑
傻西暴抗燈力一流
PvP之前又究V殺手,
依家BM又係最勁果隻

傻西,魔王,大叔

但點解仲咁多墮lin

V Lin 傑

墮lin其實真係好勁
傻西暴抗燈力一流
PvP之前又究V殺手,
依家BM又係最勁果隻

傻西,魔王,大叔

但點解仲咁多墮lin

V Lin 傑

墮lin其實真係好勁

魔王打佢唔走
奧法打佢唔走
真紅打佢唔走
大叔打佢唔走
金肛打佢唔走

仲要係BP 換
一堆人3墮lin 備用
其實我想佢快D出暗晶
一車車LIN就算抗光都係我嬴
其實我想佢快D出暗晶
一車車LIN就算抗光都係我嬴

邊有暗晶
發覺分身d晶仲好過正身
大hp谷到隻頑5200血, 莉3700血, 7200魔攻, 勁過正身
發覺分身d晶仲好過正身
大hp谷到隻頑5200血, 莉3700血, 7200魔攻, 勁過正身

轉分身做正身
發覺分身d晶仲好過正身

轉分身做正身

有朝一日分身pvp真係過到正身可以考慮下
分身aaa就s, 正身1個月前sss, 呢家ss
發覺分身d晶仲好過正身

轉分身做正身

我正身跌到aaa
封技 毒繼待緊機
發覺分身d晶仲好過正身

轉分身做正身

我正身跌到aaa
封技 毒繼待緊機

我封,毒都待緊機
驚俾錯人返唔到轉頭
發覺分身d晶仲好過正身

轉分身做正身

我正身跌到aaa
封技 毒繼待緊機

我封,毒都待緊機
驚俾錯人返唔到轉頭

都就棄啦,有咩所謂
發覺分身d晶仲好過正身

轉分身做正身

我正身跌到aaa
封技 毒繼待緊機

我封,毒都待緊機
驚俾錯人返唔到轉頭

都就棄啦,有咩所謂

咪臭係

有無見過呢張 我而家先見到,會唔會係神聖天女 (墜落型態)

未進既或者仲有21碎,可以留住先播
發覺分身d晶仲好過正身

轉分身做正身

我正身跌到aaa
封技 毒繼待緊機

我封,毒都待緊機
驚俾錯人返唔到轉頭

都就棄啦,有咩所謂

咪臭係

隻白帝如果真係單體,打完升埋果斷棄,不過可能間唔中有新寵番黎打下

轉分身做正身

我正身跌到aaa
封技 毒繼待緊機

我封,毒都待緊機
驚俾錯人返唔到轉頭

都就棄啦,有咩所謂

咪臭係

隻白帝如果真係單體,打完升埋果斷棄,不過可能間唔中有新寵番黎打下

唔夠決心

我正身跌到aaa
封技 毒繼待緊機

我封,毒都待緊機
驚俾錯人返唔到轉頭

都就棄啦,有咩所謂

咪臭係

唔夠決心

打下V 同一堆爆烈都幾好呀
發覺分身d晶仲好過正身

轉分身做正身

我正身跌到aaa
封技 毒繼待緊機

我封,毒都待緊機
驚俾錯人返唔到轉頭

都就棄啦,有咩所謂

咪臭係

所以我分身ranking先直線上升
裝封, 回
最緊要爽
發覺分身d晶仲好過正身

轉分身做正身

我正身跌到aaa
封技 毒繼待緊機

我封,毒都待緊機
驚俾錯人返唔到轉頭

都就棄啦,有咩所謂

咪臭係

所以我分身ranking先直線上升
裝封, 回
最緊要爽

冇心機打友情,隻分身得1隻+4,9刷既光抗海天
睇黎呢個post去唔到21

想知大家而家仲有無興趣肝白帝

睇下佢幾多名先有21白帝,500名內有就打
100名先有? 不了

100名先有? 不了

以之前佢既做法再加上今次隻野nerf左,應該唔會咁仆街既 可能1000或2000名就得

100名先有? 不了

以之前佢既做法再加上今次隻野nerf左,應該唔會咁仆街既 可能1000或2000名就得

燈,4萬9分齊21,100名內再有100omg 100白帝

100名先有? 不了

燈,4萬9分齊21,100名內再有100omg 100白帝

應該同之前一樣, 打夠萬零分齊7碎之後3000名內派14碎
不過100名內暗晶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞