泛民食相可唔可以唔好咁衰,嚇親人㗎

269 回覆
50 Like 195 Dislike
我幾乎相信你講野, 直到我諗起北韓.....又諗起新疆......

巴打, 好似唔係你講到咁喎. 北韓人, 新疆人又無權, 抗爭成本最低, 動力係最大, 飯碗無左, 連身體器官都比人活摘埋, 正路好夠動力去街頭抗爭, 點解做唔到你果個場面形容? 佢地肯定自願唔自願都杯葛哂所有選舉架啦, 點解對佢地情況無幫助?
咁有時候果區只有兩名候選人, 一個民主黨, 一個建制派. 就真係二揀一

就好似喪屍末日, 一個係人同你以前有仇, 一個直情係喪屍, 你想攪住邊個?

唔係話建制派個個都係壞人, 都佢地無腰骨呀. 一定企政府果邊. 呢個時候,一定揀建制以外.

例如話, 地區多D泛民區議員, 係咪連跳樓飛人都可以睇得實D呢? 留意同監察警察呢? 建制一定當睇唔到架喎, 一定唔做野架喎.
飯民賣港我都記得 唔洗你提 x2
咁係咪區區都有本土派呀?
由大把帝制派自動當選 都依家算填咗好多窿啦
你仲搵到幾多有選舉經費嘅素人填滿佢?
打完場仗再清算 有普選時自然唔會揀泛民 as simple as that
呢D post真係好無謂
真係二揀一

你想人投建制就出聲啦

成個怨婦咁
有野想捐可以FB搵我地香港自由之書阿

係呀,我知我地講近廢話,但前線的確需要支援
https://lihkg.com/thread/1655137/page/1

FB: 國難五金, 香港自由之書
更正 帝制派全部係狗
其他全部認同
打緊仗成班傻鳩狙泛民落力過狙港共
咁熱普城係泛民定建制?
依家呢個時候取消左區選最大得益係邊個
打完場仗再清算 有普選時自然唔會揀泛民 as simple as that x2
咁既然係普選結果 港豬佔大多數 你又唔接受民選結果?
定係要指派天琦做皇帝呀?
你咪係到搞笑啦
典型風向狗

將泛民踩到一文不值

明明只係私怨就日屌夜屌

但建制直接幫中共做野損害香港人就隻字不提

一句講曬。泛民衰極都唔係建制狗level

屌你老母五毛狗
on9
分化撚唔夠人講又屈鳩人幫泛民造勢
只係睇唔過眼你d分化撚我先出聲
你盲撚左? 泛民點賣港唔撚洗你提 x2
淨係密室談判 主席位比大口狗都夠死十世
打完仗清算 有普選就用選票說話
答啦 你係要真普選?肯定?
定係要指定你屬意嘅做總統?
politics is the art of compromise
你搞完笑先算啦

五毛狗
樓主分化撚confirmed block得
你以為你唔投就兩邊都唔幫? 收皮啦屌
你唔投, 泛民唔夠票, 建制就贏

即係你寧願建制贏

風向狗死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞