泛民食相可唔可以唔好咁衰,嚇親人㗎

269 回覆
50 Like 195 Dislike
點解要比地區資源建制派?
即係有場90%會贏嘅仗 我唔撚打直接翻屋企只要我唔打場仗就唔存在
黃絲本來就係由泛民出現 點解泛民唔係黃呀
明知泛民贏撚硬仲走去割蓆
痴撚線果個係你先岩
保皇班人恨取消區選恨到流晒口水
暫時個劇本就去到周浩鼎扮佢啲義工受襲
蔡亮扮受死亡恐嚇
依家連演員都想節省埋想呃人去阻區選?
區選係贏梗
得五毛樓主想杯葛外 諗唔到仲有咩人
善用不推post功能
杯葛咪係我嘅表態
我唔認為議會抗爭係出路
亦唔認同泛民拎到份資源會對革命好大投入
咁我杯葛有咩問題?
樓主呢個POST D熱狗衝哂出黎和應
喂等等先,我無話要邊個霸咗黃喎
根本就唔應該得黃藍之分,點解要用黃藍嚟限死自己嘅選擇?明明可以有好多選擇

泛民當年點樣出賣香港人大家係咪唔記得晒?
好啦,你地話係制佔大多數去改變
係想點做?同中共 deal普選?
如果係咁就再見民主

同埋,你有武力去威脅佢嘅時候,佢想你停低慢慢傾
好啦,到大家都停低晒,勇武收皮啦,咁佢仲有咩好驚?
請問哩四個月
收割咗乜撚野成果?
你咪杯葛囉 冇人阻止你
你要放棄果票去 幫建制拎資源都阻止唔到你

除咗5毛 諗唔到有邊個會諗到咁genius 既諗法
喂屌,我幾撚時有講要搶人隻色
黃係一個概念,唔係佢啲選舉文宣嘅design主色呀 ching
收割? 你都可以出黎選 大家都會投
點解泛民同路人出黎選就要比人話收割?
咁邊個出黎選先得? 建制派?
真心問: 今時今日 泛民想/要割蓆 都無著數 佢ㄧ割 唔再係會變成建制b隊 係正接變建制 佢只剩底奶共ㄧ個大方向

我明取消區選係最聚到民意/民怨
但未睇得透 無區選會帶嚟咩新方向
當年出賣既都退撚哂休
今次運動,泛民既表現你有眼睇

投票日出嚟投個票同你任何抗爭完全冇衝突
即係咁,我假設泛民贏硬
咁又點?你Expect佢幫你做啲咩?
同中共 deal?
根本就唔應該得黃藍之分,點解要用黃藍嚟限死自己嘅選擇?明明可以有好多選擇

你#113先講完
熱狗同01風向狗囉同五毛都冇乜分別
陰啲陰啲想班手足搞死區選 咪可以同全世界講班示威者妨礙進行民主選舉
喂覆我未
區選係deal唔到普選 立法會議員都deal唔到啦
訓醒未 你杯葛選舉=送資源比建制
點解要損人又不利己?

五毛樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞