泛民食相可唔可以唔好咁衰,嚇親人㗎

269 回覆
50 Like 195 Dislike
無啦啦彈一堆幫你分區選黃/藍候選人嘅post同網出嚟
將泛民歸入黃我唔會話佢係藍,但點解係黃?香港係咪只能夠有泛民/建制兩大派系?
真係笑撚大人個口,泛民想割勇武收割成果好耐啦,每次行動都吹晒和理非風話要和平,如果唔係呀Solomon同Ted Cruz就幫唔到我地㗎啦⋯⋯泛民咁做係為咗將運動主導權由勇武手上奪回呀!泛民甚至連血債票償都仲講得出嘅時候,你班連登仔政治敏感度咁低,仲話想贏?

辛苦晒咁多為香港流血、被控暴動/非法集結、被殺被姦、以死明志嘅義士,你哋嘅付出斷送咗係班連登仔同泛民手上,阿彌陀佛
瞓醒再推
五毛狗
收聲啦,啲風吹兩吹就企唔撚穩

駁我囉,唔好淨係屌人五毛,但就唔撚識聽人講
有料有睇法就討論
淨係留低一句五毛只代表你無料扮四條,輸緊畀邊個都唔知!
殺死泛民對你有咩好處先?
革命喎得啖笑
你係咪黃毓民教徒?
咪問你一句
你揀建狗定泛民?
統戰第一大原則 打贏首要敵人之前盡量唔好樹新敵人
如果你話泛民食相難睇走去投建狗/唔投就 thx you
人地開個po出黎就為左介清偽獨立同比個懶人包人 咁都好開個po屌
熱狗食相可唔可以唔好咁衰
我覺得樓主似青山派
對大家都有好處(我講緊踢走佢地,唔使搞出人命嘅)
泛民只係等緊時機收割政治成果,由佢地主導運動,香港係唔會有民主的,如果唔係點解民主黨當年要走入中聯辦?
2014呢?記唔記得點輸?
要點投票啊咁?
泛民唔投得好多選區都得返個港共咋喎
點會有人同狗或者五毛討論

縮返入林鄭老母個閪
此post可以不理
無比佢地主導過
咁熱普城2014-2016年做過乜
你老母含撚個相就最好睇
可以不理但係你又推。
廣傳:24/11/2019 區選投票日

請大家查實自己選民資料及當區嘅後選人

查閱自己選民登記資料:
https://www2.voterinfo.gov.hk/bd_reovi/OVIES/jsp/mob/

2019年區選 黃藍政黨:
https://dc2019.g0vhk.io

《建議當日陪同或接走老人院之親屬》
《票投民建聯·香港玩撚完》
《請留意好多偽獨立人仕》
《一票不能少·由區選做起》
《勇武和理你做唔到·投票做到喇掛》
嗱不如咁講
如果最後搞到區選選唔成呢?
呢個制度我諗大家都唔會認同,如果唔係都唔會企出嚟啦

最後真係要投嘅,點解仲要含淚投票?2019啦

我開個po係想大家諗深一層,到底成件事後面係咪有邊個做緊政治操作姐

講真,佢地搵人打自己/自己人(利申:唔係講緊岑子杰,係邊個自己諗,或者圈內人會知嘅)都做得出,有咩做唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞