泛民食相可唔可以唔好咁衰,嚇親人㗎

269 回覆
50 Like 195 Dislike
咪問你一句
你揀建狗定泛民?
統戰第一大原則 打贏首要敵人之前盡量唔好樹新敵人
如果你話泛民食相難睇走去投建狗/唔投就 thx you
人地開個po出黎就為左介清偽獨立同比個懶人包人 咁都好開個po屌
嗱不如咁講
如果最後搞到區選選唔成呢?
呢個制度我諗大家都唔會認同,如果唔係都唔會企出嚟啦

最後真係要投嘅,點解仲要含淚投票?2019啦

我開個po係想大家諗深一層,到底成件事後面係咪有邊個做緊政治操作姐

講真,佢地搵人打自己/自己人(利申:唔係講緊岑子杰,係邊個自己諗,或者圈內人會知嘅)都做得出,有咩做唔出

想知,講多啲
Show blocked user
我想搵人同我傾都難呀
突然同泛民割蓆
五毛
屌唔撚講啦,圈咁細好撚易自爆

善用起底功能
而家淨係得兩個選擇 你唔揀泛民 到時建制當選咪要多謝你
唔需要同佢講:我而家同你割蓆!咁樣嘅
你成功令到林鄭取消區選,咁咪唔使投泛民又唔使投建制囉
你去個網講翻點解人地唔係黃,再睇下個網會唔會改先啦
如果林鄭話取消區選呢
我講咗幾次啦唔想再重覆打
唉屌你直頭唔對題
大台論
幕後黑手
樓主D思維呢同中共一撚模一樣
中共政府去分的話, 應該都係咁分吧? 唔係藍就係黃.

你覺得有中立, 但中共覺得無中立, 你唔係全跪就係叛徒. 咁情況下, 分清楚邊個仲有少少反抗, 唔係正常不過?

樓主如果你追求人人想法完全一樣, 唔係大事大非以外先有分別, 樓主你應該加入共產黨, 做香港藍絲. 佢地人人諗法係一模一樣, 好適合你非我族類其心必異的價值觀.
嗰個好似係你
玩扣帽子
點撚樣如果?
取消左未?你有能力令佢取消?
咁而家777取消左區選未
未呀嘛 未就收嗲啦
叫泛民唔好參選等建制自動當選呀
睇撚到我一頭問號聯合次要敵人打擊主要敵人都唔識 更何況泛民連敵人都算唔上
淨係叫人搞到林奠取消區選又扮撚曬隱悔咁唔講做乜 最戇鳩係咩圈內人會知但係圈子好細驚自爆最唔講正宗冇料扮四條
如果林鄭取消區選 依家泛民食相係點又有咩問題?
使唔使專登開post割席?
我一個人都說服唔到咁多人
只係想講我嘅意見
我嘅意見就係泛民等緊一刻割蓆
而民主黨當年走入中聯辦、關鍵一席嘅事我通通記得
屌那星,我梗係無啦
大家一齊做咪有囉
咩方法就唔好畫公仔畫出腸啦好嘛
邊個同你講第三條路係中立
經歷過本土思潮嘅人係唔會再投返泛民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞