[巴絲福利]幫巴絲算命(4)

686 回覆
54 Like 11 Dislike
本身諗住免費問試下嘅心態
仲要個個留言都係正皮好打手feel (sorry 巴打)
點撚知好準 我先知點解個個都正皮
第一句車埋嚟就講中晒我咩性格 好似畀個陌生人睇穿咗咁
其他嘢都講中9成
畀巴打恥笑到真心好想改
呢個留言幾有趣
講真,邊有咁多打手吖聽講請打手好貴架我俾人打就差唔多

hahaha三唔識七睇穿人都幾過癮,所以先開ot自娛吓幫到人又開心係咪先

如果其他人都覺得正就俾個面打吓cm啦
試吓無妨😃
巴打講既野都非常準,尤其係性格。
如巴打們有野唔開心/苦惱既,不妨比佢睇下,開解下你,可能會令有另一番景象

其實我覺得命雖然係整定,但最重要係用咩心態去面對,多謝巴打指引
算命算得準真係好恐怖
真係好似坦蕩蕩咩都比人睇穿晒咁
所以之前有朋友想免費幫我算命我死都唔肯比八字佢哈哈

雖然巴打講得好brief但都完全feel到係有實力嘅
將我收收埋埋嘅性格都踢爆晒
大家想了解吓就揾佢傾吓計啦
又唔會少忽肉嘅
巴打講性格講得好中
講曬我d缺點出黎
而且仲係咁問我仲有冇問題驚我唔明
任問唔嬲咁
你屌得我好岩 我會改架啦
痴鬼線,第二日OT批命就已經要OT,到2點

睇黎平時叫人排隊睇就啱
今晚睇咗計晒數係 18個
一晚睇150分鐘,平均一個睇10分鐘,終於明白啲醫生係點睇症久違嘅感覺

老老實實,大家唔好催我好啲,啲次序亂咗就必然會覆漏,做做吓見到彈出黎都好炆

Anyway 幫到人都開心嘅,希望嗰啲固執撚可以改到啦,啲廢閪可以的起心肝做啲行動,你嘅人生係你嘅,我自問就盡晒力
Line咗
Line咗 希望快啲到我
Line左樓主
準到仆街直插心臟
試過就會知
多謝巴打
多謝曬巴打 巴打講嘢好好笑🤣🤣🤣
講性格超級準
問幾時有拖拍
俾嘅advice都超貼地
希望我嚟緊會有好消息啦☺️
今晚又做完擂台
whatsapp 又響 line 又響 ig又響
所以今晚做咗11個only,大家繼續等多陣就得

今日批唔到係唔緊要嘅,下星期一繼續,2230開始
同埋 如果冇開通知就唔會理你

然後,暗號唔係冒號P,大家清醒小小
冇暗號就排番正常隊,遲吓都會幫你睇

然後想問吓,為咗加添樂趣,集思廣益下期暗號,一於一路批命一路屌!大家請出招
幾咋咩
多謝巴打
第一句已經好中
我會努力改變自己架啦👍
巴打講野好好笑
你聽完第一次會覺得有d位幾中
但聽多幾次之後其實真係發現講得好準
希望我改變到la
多謝巴打同埋歡迎大家去搵佢
巴打把聲好似新香蕉俱樂部嗰個DJ 阿Ben
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞