[巴絲福利]幫巴絲算命(4)

686 回覆
54 Like 11 Dislike
依家重有冇
睇comments 巴打好似好準
巴打好幽默 講性格都準:)
巴打會比意見你去改善
巴打把聲好佬好好聽🤤
雖然時間好短 但好精簡咁講出左我本身既問題
而事實上自己都向緊同一方向努力改善 都幾準
試左巴打既功力 有啲想再問落去
祝巴打生意興隆!
巴打 把聲好正 好搞笑咁
短短兩分鐘 講中晒我性格
我會聽足建議做架la
巴打講野都好搞笑
同埋
講性格真係好準
都有比建議我
雖然要改善真係難 但為左唔行衰運
都要改希望我做到啦
巴打好勁 有料
第一句就問我爸爸身體點 準到嚇親
同時睇性格都睇得好準
身邊識咗好耐嘅人都唔知我嘅性格
但巴打好似可以睇通我咁
希望日後可以好似巴打所講嘅咁好彩

祝身體健康
關谷正德師兄真係好準, 完全講中晒我性格上既問題, 完全擊中我既要害, 係到要多謝你用寶貴既時間幫我算命, 支持
多謝巴打好撚直接屌9左我 我會努力改善自己冇意志力既問題終於哭𠹌完黎正皮你
問將來巴打會提供好多建議
很有幫助
感謝
聽完巴打講,更加知道自身有咩問題要改
同埋建議左我應該要點做,我會努力
多謝巴打
巴打幾幽默
係準嘅 又比到建議可以點做 感激!!
好鍾意巴打俾既建議!講中哂我D壞習慣
巴打謝謝你
好清楚咁列哂出嚟有啲咩我可以做同埋要改
我會努力的
感謝大師幫手
百忙之中抽空免費算命
巴打好直接
可以用黎參考吓
至於準唔準⋯⋯⋯
天機不可洩漏
巴打勁準 講中曬我啲陰暗面嘅性格 仲要由細到大經歷緊嘅事都講得中 我會盡力改的 希望能改變現狀 謝謝巴打
唔該晒巴打 講得好準 我啲性格缺點講中晒 我會努力㗎啦祝你旗開得勝
支持巴打算性格好中 會跟巴打建議做啦
巴打講性格好準 唔該晒巴打!!! 祝身體健康 生意興隆
首先多謝巴打犧牲個人時間服務巴絲
本身前途迷惘想知事業 點知講性格就一下就講中我性格最大既缺點
我會努力架 希望可以改到啦
過咗兩個幾月,疫情終於進入白熱化階段
成日home office嘅情況底下,為咗想增加娛樂同生命意義,呢個每晚OT嘅時間就成為咗我精神食糧同埋屌鳩人嘅地方,諗起都好笑,所以我而家更新暗號

講多次:
你冇睇錯,係真係可以唔使排隊

利申 我係會屌人嘅同埋恥笑人,如果你接受唔到有機會中招,可以慳番唔使黎

詳情如下

由 2230開始,最遲做到2500就算
星期一至五 2230-2500
Mon- Fri 2230-2500

最緊要暗號:

利申 暗號唔係冒號p

得line一個途徑搵到我,冇其他途徑
太夜就唔好搵我
搵我記得講暗號
00後可以唔使黎
大家高抬貴手,講問題可以specific小小咁就可以睇快啲
OT 批命擂台會由2月12 號開始,直到另行通知/ 肺炎完畢為止,同大家共度時艱,一於你home office,我陪你癲
(我預起碼都6月中)

最後 指定動作
多謝大家支持,香港加油[/quote]

大家請高抬貴手,開番個通知,我係會盡快覆你

如果出咗截龍都唔使驚,第二日同樣時間你再黎就得應該唔使排隊掛(我諗)

過程係會以即時錄音形式進行,所以唔好打黎,唔好唔開通知,亦都體諒錄音會講得比較快同埋精簡,總之有咩唔清楚唔明就隨時問
我改咗暗號啦 終於
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞