[巴絲福利]幫巴絲算命(4)

686 回覆
54 Like 11 Dislike
巴打幾準 不過有d位唔同意,有機會再課金再問詳情🙏🏻
性格都講中,我個人成日真係FF。多謝比左建議,會注意下。
咁呢個就要睇吓先
多謝巴打解答
講性格好準 多謝你既建議
今日係本地確診個案歸0嘅第22日,小弟喺到幫巴絲晚晚指點迷津嘅都有3個月了(差不多),有呢個緣份幫到大家係一件好事。希望真係可以幫到大家啦,如果有緣自然會搵到我

之前講過,疫情之下同大家共進退。
所以都係時候回歸平淡睇吓香港呢個繁囂都市

做咗3個月嘅OT批命擂台,將會喺18/5 夜晚2500正式劃上句號

如今最後一次更新暗號

循例都要再講多次,記得一定要講暗號集氣
得line一個途徑搵到我,冇其他途徑
太夜就唔好搵我
搵我記得講暗號
00後可以唔使黎,除非有啲非搵我不可嘅事情
大家高抬貴手,講問題可以specific小小咁就可以睇快啲
OT 批命擂台會由2月12 號開始,直到另行通知/ 肺炎完畢為止,同大家共度時艱,一於你home office,我陪你癲
我做到5月18號咋,之後要再排隊

最後 指定動作
多謝大家支持,大家都要加油平安

大家請高抬貴手,開番個通知,我係會盡快覆你

如果出咗截龍都唔使驚,第二日同樣時間你再黎就得應該唔使排隊掛(我諗)

過程係會以即時錄音形式進行,所以唔好打黎,唔好唔開通知,亦都體諒錄音會講得比較快同埋精簡,總之有咩唔清楚唔明就隨時問
是咁的,然後都想講吓呢三個月黎,究竟咩問題最多

你地可能會諗啲人會問:
1. 而家全世界so fucked up,問吓疫情幾時完啦?
2. 而家香港咁樣,會唔會闔港剷!?
3. 而家社會壞咗,我轉工好唔好?

如果你真係諗住啲人係問呢啲,少年你太年輕了

我可以同大家講,大部份人係問
1. 我分咗手可唔可以復合?
2. 我鍾意嘅人到底鍾唔鍾意我?
3. 我幾時先可以move on到?
4. 我幾時搵到真命天子?

呢幾日我都喺到諗,點解啲人問感情多呢?
我嘅感覺係佢地除咗感情之外,亦都搵唔到人生意義,搵唔到寄託,然後我會諗到底係咩造成架呢?
依小弟愚見,除咗自信不足之外,就係喺香港裡面根本搵唔到一個值得自己開心嘅寄託,而咁啱呢啲人通常都冇乜人生目標,冇乜技能,冇乜嗜好,而導致感情嘅重要性大大提高,佢哋眼中因為乜都冇,而覺得感情大過天。

而呢班人會自以為自己好撚慘,有啲人亦都覺得感情冇咗就會世界末日,但係佢地從來唔會諗點樣去改變或者佢哋覺得呢啲係宿命,係上帝安排俾佢地嘅難關其實諗番轉頭,係咪真係咩都整定,完全唔可以改變,唔值得自己嘗試呢?

如果你唔係too long didn’t read的話,又覺得自己好似冇咩值得自己驕傲嘅事情,或者冇好好咁去做一啲令到自己提升價值嘅事情,不妨由今日開始去嘗試吓改變起碼個人豁達啲已經唔同晒
希望大家為咗擁有屬於自己嘅生活而奮鬥可以有自己嘅理想生活。

同埋最緊要平安
好準🤣🤣🤣
齋睇資料都知我係黐線佬
00後唔問得?
你點解想搵我先
是咁的溫馨提示

今日係5月18日小弟做埋今日之後就會變番疫症之前嘅安排

如果大家miss咗批命擂台,就要繼續排番個正常隊
到時可以詳細啲同深入小小去解答你地

最近有好多人,同我傾完之後都喊到hihi
我都唔知笑好定喊好如果你地真係好迷失,除咗搵我之外,記得要多啲搵身邊嘅人/ 朋友問下,千祈唔好諗住自己攪得掂

利申 排隊記得記得要開通知
因為你太勁
咪玩啦軍官兄

最近點呀你
開唔到line ac 有無tg whatsapp
岩岩出完黎跟車兩星期,又返左入學院
好撚慘
緣份未到
出到黎咪好囉
但點解又要番入去
未出班呀屌 出黎兩星期係試更
幾時出先?去到最後大直路未
how much?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞