[巴絲福利]幫巴絲算命(4)

686 回覆
54 Like 11 Dislike
今晚好難得OT 完啲朋友都仲未瞓
咁都俾我做得切個line
hahahaha

年近歲晚好忙,大家可能要等多我半個鐘至兩個鐘不等,真係唔好意思

利申 年廿九 line收爐,初五再繼續
巴打mean得黎又好中,係大巴大巴車落黎既感覺,係正既。特別係我既性格講得好中,甚至準到d好熟朋友都未必睇得出,好癲😂對自己以後要點做有小小方向,已經決定過完年去拜訪下佢😂
多謝哂巴打!
講中咗我本身的性格!
比埋方向我,未來可以改變下自己!
巴打聽落個人幾風趣幽默咁
短短時間都講中我而家嘅問題同埋我啲缺點
其實我未試過算命,有啲驚又有啲擔心
同巴打傾完之後會考慮再搵你
Anyway thank you 巴打!
終於等到巴打算命,巴打講性格一針見血,有刻以為佢識我本人
巴打繼續努力,希望你可以幫到更多人
多謝巴打!
多謝你嘅建議同分析
絕對幫助到我去決定嗰個困擾我嘅問題

難得有人明燈指路
呢排疫症嚴重
成日home office嘅情況底下,為咗想增加娛樂同生命意義,我想開個OT 時間俾排咗期,又唔想等咁耐嘅巴絲

你冇睇錯,係真係可以唔使排隊

利申 我係會屌人嘅同埋恥笑人,如果你接受唔到有機會中招,可以慳番唔使黎

詳情如下

星期一至五,晚上十點半開始
Mon-Fri, start from 2230

最緊要暗號:

得line一個途徑搵到我,冇其他途徑
太夜就唔好搵我
搵我記得講暗號
00後可以唔使黎
大家高抬貴手,講問題可以specific小小咁就可以睇快啲
[size=4][b]OT 批命擂台會由2月12 號開始,直到另行通知/ 肺炎完畢為止,同大家共度時艱,一於你home office,我陪你癲

最後 指定動作
多謝大家支持,香港加油
垃圾jeng fu Pool guy 幸加產
嗱 唔好亂講嘢呀
淨係俾咗出世日期時間就批中哂我啲性格缺點 固執冇毅力呢啲準到好神奇
會聽你話試吓改 唔做條冇目標嘅鹹魚
唔該晒巴打
巴打係OT時間幫我所以有講明會簡而精
但其實我覺得都算詳細,起馬唔會幾句hea鬼我就算
大推!

出黎嘅結果身邊人話都幾準,更加要推
大師簡單幾句已經知道我份人係點,建議自已跳出框框,唔好比個人情緒野局限自已,諗埋一兩邊。比心機做

要會一會大師詳細傾下先
本身問姻緣 但最後講左好多關於我自己性格既問題
所以我覺得係比左我本身想像中多好多我 亦都希望我可以好好改變 咁就人生各方面都有進步啦 😆
同埋feel 到大師真係真心比緊建議 為你好 多謝你
呢排疫症嚴重
成日home office嘅情況底下,為咗想增加娛樂同生命意義,我想開個OT 時間俾排咗期,又唔想等咁耐嘅巴絲

你冇睇錯,係真係可以唔使排隊

利申 我係會屌人嘅同埋恥笑人,如果你接受唔到有機會中招,可以慳番唔使黎

詳情如下

星期一至五,晚上十點半開始
Mon-Fri, start from 2230

最緊要暗號:

得line一個途徑搵到我,冇其他途徑
太夜就唔好搵我
搵我記得講暗號
00後可以唔使黎
大家高抬貴手,講問題可以specific小小咁就可以睇快啲
OT 批命擂台會由2月12 號開始,直到另行通知/ 肺炎完畢為止,同大家共度時艱,一於你home office,我陪你癲

最後 指定動作
多謝大家支持,香港加油

12/2 update

一開ot時間就俾人炸
咁樣落去唔使瞓唔掂檔

所以我決定OT 批命擂台
由 2230開始,最遲做到2500就算
星期一至五 2230-2500
Mon- Fri 2230-2500

大家請高抬貴手,開番個通知,我係會盡快覆你

如果出咗截龍都唔使驚,第二日同樣時間你再黎就得應該唔使排隊掛(我諗)

過程係會以即時錄音形式進行,所以唔好打黎,唔好唔開通知,亦都體諒錄音會講得比較快同埋精簡,總之有咩唔清楚唔明就隨時問
大師講野真係準既,我真心覺得講野係準囉,好多時候人生都係要搵返自己目標先可以繼續向前係搵到個人點醒下自己好事黎既
問過有冇得再問
巴打講我講到好準,仲有比建議我應該點做遲下再去巴打鋪頭睇詳細啲
祝生意興隆
巴打把聲好好聽
講嘢夠哂幽默 重點係講性格都好中
聽完之後會有新嘅睇法同方向
雖然好似咩都比佢睇穿哂咁
會再親身拜訪
多謝巴打,講得好好聽完你講打算dick起心肝改下性格問題
說中了我內心一直不想承認既事實
給了我方向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞