[巴絲福利]幫巴絲算命(4)

686 回覆
54 Like 11 Dislike
舊POST舊到封存咗,開過個新嘅,順便整合下

是咁的,小弟幫巴絲算命都好幾年,尤其最近香港負面情緒太多,大家努力保住家園嘅同時,亦都要顧住自己嘅私人生活。所以我希望可以用自己多年累積返嚟嘅功力幫吓大家,順便繼續接觸唔同奇難雜症,提升自己功力

大家信又好,唔信又好,咪當係聽下故事,如果可以幫到你都算係小弟同巴絲之間既緣份。

如果你有興趣,LINE ID: lyw325

喺LINE留低你既性別,出生(西曆)年月日時,加埋一個你最想知既問題/心願

E.G. 1992年10月31日早上10點 女 問事業

唔一定係問感情,可以問事業,可以問其他嘢都得

如果大家係怕咩起底之類 咁大家可以慳番啖氣因為你都俾得八字我,其實已經俾咗好多嘢我睇,分分中你一生人都知道晒,所以唔使咁擔心

而且個post都好受歡迎好多人排緊隊,請大家稍安無躁[/b],我一個人得一對手,好快會黎幫大家解答問題。多謝你哋俾面

同埋原諒我比較鍾意live批命,等大家知道唔係揸流攤,希望大家可以add我line,我會文字直播同埋錄音俾你哋。(有Ching排完時間4個月後先記得開line,嗰吓真係唔知好笑定唔好笑,想捉佢出嚟燒豬

不過都係嗰句,人同人之間講緣份嘅,如果有人想知又堅持唔想line嘅話,請恕小弟無能為力,諸多不便,懇請包涵

利申一 工作繁忙,可能會覆遲,不過一定會覆。
利申二 唔會講你幾時死,因為講黎冇意思,人生應該積極求轉變
利申三 幫人批命唔係導人迷信,只係想令你明白人生有劇本係可以改寫得到
利申四 一日要批好多人,記得唔好催我
利申五 順便睇埋下面#1啦~
利申六 記住唔好MUTE我唔係搵你唔到
利申七 我係用八字嚟批命
利申八 算命係唔會折壽,如果係會折壽我應該一早死咗
利申九 點解會識算命唔係因為睇書咁簡單,如果你想喺我身上學睇八字,小弟就無能為力
舊post
[巴絲福利]幫巴絲算命
https://lih.kg/159773

[巴絲福利]幫巴絲算命(2)
https://lih.kg/255821

[巴絲福利]幫巴絲算命(3)
https://lih.kg/673313

注意事項
1. 2000年之後嘅巴絲唔係有非必要嘅原因就唔使搵我啦因為冇咩好講,你哋未有人生經驗,去經歷多啲過,幾年有緣再講幾句你知

2. 幫人批命,準唔準固之然重要,不過點去幫人扭轉命運更為重要,所以唔存在整定呢樣嘢,係信同唔信架姐

3. 唔好催我,我個個都覆,所以唔該唔好hi完就算,留低你嘅資料就得,我會盡快排時間比你

4. 一般輪候時間大約係一個月,講聲唔好意思先,精力有限,如果小弟太忙會等得更耐,非常抱歉

5. 除咗幾時發達,幾時死呢啲唔批之外,應該其他都批到,仲可以有機會醫到病,咁就睇緣份啦

6. 記住人生所有嘢都係你自己決定,所有嘢都係你一念之差,而我只係幫到你做決定,你嘅人生只係你自己先可以改變,所以唔存在任何導人迷信嘅成份

7. 唔好打算講大話呃我

8. 翻撻,幾時結婚,工作啱做乜呢啲都好死,其實人生最重要係有智慧,去改變,咁你點樣都會好好

然後多謝大家賞面,幫到你哋我都好開心
好似好正
算命流程

1. 搵我
2. 排個時間俾你
3. 再黎搵我

批命形式會係以錄音方式進行,係即時錄音,即時睇,即時對答,過程好玩又刺激,所以先可以做咗3年幾而晚晚都覺得好正

多謝大家支持
巴打好好傾 幫推
忠實粉絲 推推
LM
Line了
巴打性格真係講得好準仲教埋我點做
多謝巴打!
巴打好搞笑,把聲成個DJ咁,好好傾。形容得我性格好貼切,多謝你鼓勵我🤣 祝生意興隆
巴打好勁 直接講中我性格上既缺陷 仲比到好實質既意見我

多謝正德巴打
巴打好鍾意幫人,同佢傾完了解多左自己,講性格方面好準呀,自己聽完會有d 新嘅啟發,多謝你☺️

大家如果有咩煩惱,特別係唔知點做好嘅時候,可以試下搵巴打,聽完再決定點做都唔遲
正德巴打真係好勁,基本上只係俾左時辰八字就完全講中曬我啲性格同缺點。

今次真係麻煩同多謝曬巴打!!
無line...
一針見血 我條底褲都比正德巴睇埋 好勁
平時做開CD rom,今次專登login嚟讚下巴打。
私底下用line問過,過程唔長,但係講性格問題同解決方法直接又啱駛
巴打講嘅性格缺陷好中
第一句已經講中我平時做野讀書嘅態度
巴打好好人,性格講中晒,聽完係會搵到個新方向
感謝
巴打講中晒我嘅性格正因為咁都提醒左自己有咩要改善,唔該晒你
巴打幾準 不過有d位唔同意
都唔知係我口快講錯定你聽錯
最緊要係你唔好唔嗲唔吊,感情先會好轉架!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞