[巴絲福利]幫巴絲算命(4)

686 回覆
54 Like 11 Dislike
我咩都未講,巴打就已經知道咩事,比咗好多人生建議我,又不厭其煩答我問題,準到忍唔住要貨金!但願我可以做到你嘅提議~
自己本來唔係好信算命
但見咁多人話準 心諗巴打莫非講啲人人通用嘅嘢呃like
所以喺好奇心俱使下問咗自己事業
聽完淨係覺得屌點解可以咁準lol

巴打講嘅嘢一語中的 同時覺得幾encouraging 朋友都未必會比到咁中肯(或者你會聽入耳)嘅advice你

誠意推介比啲同我一樣對堪輿命理半信半疑嘅人~凡事試咗先知嘛
剛剛同師兄傾完,師兄真係好正能量
真係有睇相佬嗰種氣勢。
我個問題係比較複雜嘅,我覺得。
師兄有細心幫我分析,然後有好好鼓勵我。
鼓勵我好好繼續努力,同埋要點樣逐漸解決個問題。
雖然都唔係即刻解決到,但起碼有個方向。

多謝你呀師兄
巴打命理方面講得好準, 都比左個課題我建議要解決左先, 希望我都可以做得到

有疑惑既朋友不妨試一試, 問一問, 當個參考

巴打加油
問左事業 對於性格一句講中曬 仲俾左好好既建議添
人又nice 又搞笑
如果好似我咁 對事業迷惘不妨問下 多個參考
問左事業 講性格個到中曬 未來既野未知
個人講野好搞笑 ,好似人生導師咁
講性格好中
聽完之後想繼續俾佢屌
Definitely worth the wait
Thx bro
麻煩晒 bro
嚟梗有嘢問再搵你傾傾
thx
巴打講野直得黎幾好笑
聽落唔反感似fd傾計既
如大家所講 講性格係準既
只係冇諗過事情發生年份都講左出黎
冇同幾多個人講過件事
比既方向都好實際
準到當場忍唔住笑出嚟
性格個part真係完全駁唔到
巴打講野好有趣真係好得 唔係講笑
幾年前巴打算過我條命 我仲好記得29 39 49歲我要小心d
批性格方面勁準

不過我都唔洗再算命了

但想問下巴打
做個虔誠有信仰既人 勤守五戒十善
可唔可以向上修正條命 補番本身既不足?
意志堅定 你相信自己會成功嘅 就一定可以補番啲不足嘅

心中有善念,信乜都冇問題啦
講性格真係好準
希望聽完巴打建議 可以轉運
多謝巴打比咗好實際嘅意見我知道可以點改善
多謝巴打 好似consult完咁都俾到方向我
多謝巴打嘅福利 巴打好有耐性好好人 問感情有比大致方向我 唯一係分析性格方面 比較似我年紀再細d時候嘅性格

祝巴打生意興隆 長做長有
即係證明人靠意志係真係可以改變性格,改變命運;你係一個好難得嘅case,所以想願望成真,心想事成,就要keep住呢個初衷

共勉之
講性格真係好準一聽到即刻心諗 中曬呀痴線
會跟你健議去做 希望幫到自己
係咪Line搵巴打就可以
見咁多位巴絲好評!想知自己心態係咪要變
巴打真係講性格好準,準到嚇親我
仲講中埋呢幾年行緊衰運
自己一直都知自己硬頸之餘又易心軟,咩都好易放棄
我會努力去改咖啦希望可以令自己變得更好。
唔該曬巴打
多謝巴打幫我算命
多謝哂巴打
把聲好好笑
講性格中曬同埋巴打講既建議都好正路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞