[巴絲福利]幫巴絲算命(4)

686 回覆
54 Like 11 Dislike
巴打把聲好好聽
性格覺得講得好準架
雖然我係的確行緊衰運
但我生活得好開心
唔覺得自己似行衰運
「風景不變心境變」呀各位
巴打多啲陪我傾計就好
大師講感情好準
都講到我性格有咩唔好
講野好搞笑
支持大師
巴打幾準 多謝巴打 感激不盡
講嘢語氣幾好笑
巴打講野風趣幽默
明明俾佢diu 緊但係會聽到笑左出黎
性格方面講得非常準 多謝你點醒我
巴打講性格真係準到冇人有,
完全將個人性格缺點表露無遺咁講出嚟
縱使運唔好,但巴打會俾建議你去改進自己,令你變成一個更好既人從而去改變自己既運
大家有需要可以搵巴打傾,好值!!
巴打line咗你
巴打你把聲咁好J
會唔會試下扮鐘景輝
屌 人名都打錯

係 (鍾) 景輝呀

btw 要唔要扮埋藍屍曾志偉呀?
扮埋米奇老母呀
巴打真係算得好準 絕對唔係講緊大路嘢 好似一下子俾人睇穿晒咁 一語中的好重點咁講得出我性格嘅缺陷 真心喊咗出嚟 各位絕對可以一試睇吓點唔點醒到自己
巴打講嘢好直接中point !講咗性格上嘅嘢,自己都要反省同改變下呀!thanks!!!
多謝巴打算到我個人既心態好準 嬉笑怒罵 岩既野就讚唔岩既野會照直講 黎緊會搵巴打睇下 希望改變下
巴打把口雖然屌緊你
但又會聽得好順耳
聽聽下聽到笑
會認真比意見你
Feel到係真心為你好
大家如果迷失緊真心不妨一試
特登為巴打download line
大師講野都幾好笑,幾到位😂 都幾準講我因為分手搞到9下9下又3分鐘熱度。聽完我決定真係要move on la!
真係幾準!!可以客觀咁睇到自問問題係咩~
有煩惱要意見可以一試
巴打直接講左我性格上既弱點同埋應該要點樣調整自己心情
好準依家本來都有d迷惘 聽完都明白自己要點樣處事做人thanks!!
一黎就講中咗個性弱點
會努力自己改進一下希望問題會有改善
好多謝巴打既建議
比巴打講一講 除左欲哭無淚
就剩低唔想死就要做到嘅心
佢已經準到講得出我自己知嘅缺點、大家話翻我知嘅缺點、我唔知嘅缺點⋯⋯
就連我唔想知唔想諗唔想承認嘅果個缺點你都講埋
我會將啲缺點改咗佢㗎啦
迷失嘅人不妨搵巴打比佢屌一屌
講性格好準
聽到性格準就會想聽落去
可能人生好多問題都係性格引起呢
多謝指點
會努力改善
無論如何 改到的話得益都係自己
巴打雖然講野好直接 但睇得好準...中左十成
仲會比埋意見我 黎緊要點
好神奇 多謝巴打
巴打講嘢好好笑一路聽我一路好鬼緊張 不過巴打都好有耐心去答翻我啲問 性格真係好準 感謝巴打
巴打講性格真係好準,準到唔係好想接受自己要改變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞