其實唔係個個後生都係黃

751 回覆
4879 Like 188 Dislike
咩群體都有藍有黃
唔需要打擊自己士氣
我啲同事日日係grp到鬧黑警鬧政府,但真係去行動去遊行唔多,到似星期五搞分區lunch遊行,我地team10個人得3個去
請善用不推文功能
其實自願性質 又做咩理人地有去定無去?批鬥佢都唔會去嫁啦
有好多野都唔可以睇表面既 其實6月到兒家都見唔少尼啲po
大家都唔了解社交媒體背後既佢 各有各做啦 長期作戰架嘛
仲有你永遠唔知道,邊個係同路人
我全公司都藍, 得我一個黃。 記住同佢地講道理係無用, 藍絲相信地球係方既。
咩年紀?
認真問 點解connect南亞人會損失香港同路人?
阿sir你啲邏輯呢?
我覺得去玩放鬆下無問題 但係要出既時候就要出現
唔出就要比你標籤做藍絲?
你又知人哋唔出嘅原因?可能身體有事,屋企有事,工作需要?可能人哋之前次次都有出,就係今次想放鬆下無出都唔得?可能人哋設計左幾廿張文宣,但就係今次冇出,都要俾你標籤?
有時真係幾驚樓主依類人革命成功,又無腦又小人之心,只會變左第二個中共
呢個真,藍絲真係樣衰d、心地差唔正氣個樣會表現出黎
你咁諗死得

一百年前 孫中山辛亥革命 時,你估真係咁多老百姓支持革命?

咪又係得革命派嗰堆支持推翻滿清, 大部分老百姓都只不過係想生活安穩,唔想理咁多

依家香港同理

你改變唔到呢班人, 亦都唔需要改變呢班人 ,同埋唔需要敵視佢哋

我地知道我地好撚多人就得
加油 休息下。做下文宣同哨兵
又係呢d 多撚鳩餘post
咩年齡都有正反,睇邊邊人多d 姐
咩叫香港人爭氣d, 依家藍黃比例係1:5
仲唔夠爭氣?
開呢d post 除左散佈失敗完全無其他作用
反方向行都可以係行完返去坐車
唔少人對極權有種近乎病態嘅崇拜
極權係神聖不可侵犯 絕對唔會有錯 不要問只要信
呢種人甚至會覺得自己死喺極權手上係光榮嘅事
有冇可能其實人地有出,甚至做前排
但係突登po d今既相

利申 我會今樣po相上屋企gp,廢事媽咪問長問短
我以前會問 點解弱智都可以做警察
依家先知 原來弱智先會去做警察
一定要每時每刻都抗爭mode? 休息下就比你話港豬
好多都不理不遊行了
岩,咩都得把口
成日話好嬲好嬲,但永遠唔出黎,一大堆藉口

成日話煲底見,你老味,唔出力點樣煲底見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞