其實唔係個個後生都係黃

751 回覆
4879 Like 188 Dislike
我建議你再進修讀返小學惡補下啲中文....Sir
真話係好難聽 港豬同藍都係一群無思想自私自利既人
所以前線成日見到靚仔巴打
唔明點解身邊嘅朋友話自己係黃 淨係識得po story 鬧兩句 然後又私底下話要shopping 要睇戲 要去迪士尼 咁多個月嚟從來冇去過遊行集會 作為一個成年人都淨係成個腦諗住去玩
仲有啲係差唔多個個禮拜去大陸玩
而家已經係良知問題,你要視而不見活係平行時空無問題
但你無資格叫我地唔鄙視你
後生嘅人無比海關截停搜查咩
有個前同事24歲 藍到入骨
因為佢屋企人係既得利益者
佢哋一般自問睇嘢宏觀理性

話咩:你哋咁做有咩用呀?有用我唔反對啊!但係而家冇用吖嘛!搞到我星期六日都唔夠膽出街,商場都冇得行。好搞唔搞,搞果樣,你睇下依家仲衰過之前!鋪頭唔夠生意,唔到數,年尾分花紅一定好細啦!

講到錢,作為兄弟姊妹嘅我,一直捐緊錢出去。
同意
呢種人佔二百萬起碼三四成 所以手足唔係真係想像中咁多
呢班人要坐享其成 我哋又無得阻止
係幾可笑既
拍拖大過天啦
可能去完係屋企樓下打下波姐。。。
僞君子仆街過真小人
黃藍是政見
有人憎中共憎政府,自然相反地,都會有人鍾意或者唔討厭
痴撚線, 已經發展到唔去都有得屌
弱弱的表示其實
有時我反方向行係因為約左frd 第二度等...一齊再行

同埋我某d原因通常都係街坊裝上陣
不過我都同意唔係個個後生都黃..
唔知係好彩定唔好彩..識幾個,不過應該一隻手 都數晒(因為唔黃 唔會咁frd LoL )
真係唔識後生藍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞