連登巴膠怒Hi死氣喉暨九巴車長減肥專區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
268X就係咪都消化唔到嫁啦
1348算遲
仲用緊12米
popo誤傷休班popo個仔
https://lih.kg/1666219
明明油法一樣 但睇落好睇得多同無咁積木feel
條亞皆老街塞到幾精彩
[實用] 香城online防具升級詳細篇

近呢一個月,我見到多左好多新入香城online嘅玩家,勇武/和理非都有好多工作做,鑑於有好多人唔知點配搭防具,眼見好多手足都只用貴價6092X,除左冇必要之外仲晒左好多錢,故此我係度再講一次點去配合適的防具。

防毒面具:
中後/後防(物資站/噴漆師/文宣組/美化工程組/網上資訊組)
首選最合符經濟效益
包括單咀
3200/HF-52+3311K-55
一set最平100港幣有找
雙咀:
6200+6001/6003/6005(6005唔需要特登買,成本價貴)+5n11/5p71(唔建議5p71,如果要嘅不如買502再搭P100綿抵啲)+501蓋
例如:6200+6001CN+5n11+501 我見100已經有一set
而且 就算唔用5n11同501蓋 都ok 6001CN一對最平$30,我見$50通常都有
6003貴少少 $70成平價(睇你有冇運見到)
以上都可以頂到TG,但記得聞到味要即換

想了解更多快啲入去連登睇啦😛
...
防毒面具篇完
https://lih.kg/1666931
油法唔同左
下層車身城巴係黃紅藍5:3:2
柴小係2:8:0
因為冇交通燈?
點等
九巴刺客教你游車河

案情指,被告於2018年6月27日下午4時至7時許,乘搭41A、81、48X及49X巴士,由青衣長安巴士總站乘搭至尖沙咀、沙田禾輋、沙田新城市廣場等地,再折返原地,全程均使用現金支付。

41A 青衣>油尖旺
81 油尖旺>禾輋
48X 禾輋>新城市
49X 新城市>青衣
48X 禾輋>新城市
9月28日 雨傘五周年、反抗威權迎接黎明集會✅
9月29日 全球反赤納粹大遊行✅
10月1日 國殤日✅(暴徒發射實彈)
10月4日 市民自發反緊急法遊行✅(港鐵全綫暫停服務)
10月5日 市民自發反緊急法遊行✅(被宵禁、港鐵大半暫停服務)
10月6日 市民自發反緊急法大遊行✅(的狗殺人)
10月14日 香港人權民主法案集氣大會⚠️→✅
10月20日 市民自發九龍區大遊行✅(暴徒襲擊清真寺)

下次我貼返啦
已做懦夫
城巴ETA偷懶
PC2625@968
旺角太子塞足成個下午
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞