連登巴膠怒Hi死氣喉暨九巴車長減肥專區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

不孝子名單

1 秋本(不孝教教主)

2 潮乜春/CHiCO最高!!!(不孝教首席教徒)

3 薯仔邊忽好食

4 GK9094

5 141906

6 換襪喪志

7 小獌

8 雜近評

9 seohyunbb

10 IFC天台

11 蓮尼住

12 Jack_Galaxy

15 點火石

16 未雨稠膠

17 訓啦!_好樣

18 寶馬七系好長

19 人大陽痿會

20 7_仔

21 逢二進一郎

22 月滿軒尼詩

23 星期5真好

(偽)不孝女名單

13 安娜

14 屯門詠池

三毛名單

1 R730

唔好靜靜雞del個名

以上名單請永久置頂 直至找數為止

年輕人,係咩促使你做不孝子?係愛定責任呀?

係無圖呀屌你老母

忠告: 不孝可導致陽痿 唔想榜上有名,咪做不孝子

嚴選膠talk最煩膠撚屌:

1. 新田圍撚

2. 富亨撚

3. 北角撚

4. 坑口撚

5. 富安議員

6. 青衣撚

7. 洪水橋撚

8. 上葵撚

9. 水泉澳撚

10. 亞公角撚

11. 大窩西議員

12. 珀麗灣撚

13.滴螺絲(littleeason)

候選名單:

將軍澳撚

窮fuck撚

[/member]

萬能Key:

1. (路線)班客搭XXX/行路都得啦,係佢地咁鍾情巴士

(地方)真係好令人討厭,條條線都用幾十部車霸咁多資源,搞到其他地區唔夠車用,應該全部減一半用車量就差不多

2.你屋企樓下有全日(目的地區)線就唔好係度講風涼話,係度盲反 !!!!!

你唔用(路線)唔代表其他人唔需要搭,否則為什麼區議員和(當區)居民要不斷爭取

3.(___M/___K/鐵路接駁線)係阻礙(地區)巴士路線發展的絆腳石,最好取消左佢,做好對外巴士服務

4. (___M/___K/鐵路接駁線)係所有地區的巴士發展絆腳石,給巴士公司和運吉 hea 做當區巴士線的籍口

5. (起點)可以去(地方)搭(路線),步行也不算行太遠﹗

6._(持份者1)__ (仲有呢度某些人)對__(地點A)__存有歧視及欺凌態度,鐵證如山,甚至早在__(時間)__前已經出現,咩野__(對居於地點A人士的戲稱)__論,不攻自破。

唔認同唔緊要,歡迎拎數據拎道理黎插到我口啞啞。拎唔到既,可以唔出聲唔使理我。又要出聲,又剩係識含血噴人人身攻擊,咁叫高質素既討論?

除左含血噴人人身攻擊同留低個負皮,還有甚麼板釜?

7.呢度部分人只係識盲(反?)__(路線)__ ,盲反__(地點)__巴士線,非理性討論,毫無建樹,一 D 出色都無

唔高興,意見不合就只係發惡話飛走__(地點)__,毫無建設性

8.總之任何反對改善__(地點)__巴士服務的人,就要被聲討

9.其他人要求改善其他地區服務就得,我地提出改善__(地點)__巴士服務就講乜都唔合心意,根本就係盲反

統計歷次因應特別交通安排下W1情况🚩

⚠️改道

✅止蝕

❌無法止蝕損害民生

*只能記錄W1有特別交通安排之日子,如有遺漏請見諒

6月9日 民陣103萬遊行⚠️

6月12日 草案原定恢復二讀 包圍立法會✅

6月16日 民陣200萬+1人遊行✅

6月17日 佔據夏慤道✅、包圍特首辦

6月21日 包圍狗總✅

7月1日 民陣55萬人大遊行、佔領立法會✅

7月2日 佔領立法會✅

7月7日 九龍大遊行⚠️→✅

7月8日 7月7日人遊行清場✅

7月20日 「守你老母集會❌」 (新城市自發集結)

7月21日 民陣43萬遊行✅ (噴支徽、元朗恐襲)

7月28日 港島追究開槍大遊行✅

7月31日 颱風韋帕襲港✅(東區法院聲援)

8月2日 公務員集會、醫護集會⚠️/(包圍馬鞍山警署)

8月3日 九龍大遊行✅、兩佔紅隧、快閃黃大仙(掟支旗落海)

8月4日 將軍澳大遊行、港島西集會、各區快閃佔路✅

8月5日 大三罷、七區集會✅

8月11日 維園集會、深水埗遊行、各區快閃佔路✅(布袋彈致失明、北角荃灣遇襲、葵芳站內發射催淚彈)

8月16日 「旅遊業界遊行❌」、「英美港盟,主權在民」集會⚠️

8月17日 光復紅土、「暴力救港守你老母集會❌」

8月18日 818和理非「止黑暴,制警亂」180萬人集會✅

8月28日 婦團反送中MeToo集會⚠️

8月31日 市民港島自發大遊行✅(太子站懸案)

9月8日 香港人權與民主法案25萬人大遊行✅

9月15日 市民港島自發大遊行✅
Send錯
(再開post)【手足請入】新戰術-分身術草船借箭
https://lih.kg/1664149
呢個先啱

送俾大家打J
新巴b8l到港
一共有幾多架
<10架
大部份都是城巴
(13:48) #城巴 #西隧 #過海路線 W1(高鐵香港西九龍站至金鐘西)暫停服務。
又借D意
競猜星期一黨鐵幾點收工

20:00
咁少站奶野 9點啦 巴士發大財
Lm
黨鐵夜晚幾點收車wfc,反正大把人放工已經放棄搭鐵歸家

黨鐵?留返俾佢用黎運popo算鳩數
171x 過海後直達美孚
城巴就海隧調頭
唔講逢星期六日都有活動,平日真係多左好多人坐巴士
102x 又過海直到美孚總站
265B太子已經幾乎無位坐cls
連268b都企人
63x 268x果條隊永遠都消化唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞