連登巴膠怒Hi死氣喉暨九巴車長減肥專區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
全淨短豬31M
葵俊苑 葵芳站
農場道又塞車
今次仲要搭緊部車頂閘
個源頭竟然係青沙塞返轉頭
整鬼
又係一個位害全家
好似見到部慘強行263 係城隧斜大圍出口附近壞車
出沙田方向塞到仆街
較早前大埔公路沙田段往上水方向,近沙田港鐵站快線的交通意外已清理,一帶仍然非常擠塞,龍尾:象鼻山路近石圍角邨、青沙公路近荔枝角、呈祥道近清麗苑。
2019-11-06 HKT 18:28
平時巴士轉彎時冷氣槽會聽到啲好似bb彈咁嘅聲喺上面由左碌去右 又由頭碌到尾其實係咩嚟?
秋本當年每個月還幾多學債??
元朗廠都係得3㗎啫
即係我今朝等車果幾分鐘見齊
265M 269B 269D 各一

工程主要包括設計及建造一條約3.4公里長的雙線雙程主幹路(其中約3.1公里為隧道)、兩座位於主幹路兩端的通風大樓,以及相關工程,合約價值約為一百零九億一千八百萬元。

T2主幹路及茶果嶺隧道為六號幹線的中段,西接中九龍幹線,東連將軍澳—藍田隧道。六號幹線屬香港策略性道路網絡一部分,貫通西九龍至將軍澳新市鎮。整條六號幹線預計於二○二六年通車,將紓緩九龍東、西部及將軍澳道路的擠塞情況,屆時在繁忙時間來往油麻地與將軍澳的車程預計只需約12分鐘。
一季一皮鬆啲
93X?
呢啲咁緊要嘅嘢拖咗廿年
冇撚用嘅第三條跑道同港豬噢爛橋反而話起就起
沙中線 將藍 全部都比啲政治任務搞到延期多年
唔好意思,整車嗰陣漏咗粒螺絲冇搵番出嚟
三跑其實我覺得有必要起
次次飛返香港都要轉幾個圈先落到地
最大問題係珠江口塞機
香港、深圳、澳門、珠海 4個機場痴得太埋
要根治嘅話係要將條跑道成條搬撚咗去小西灣先得
1. 東南九龍計劃推倒咗,啟德又拖;將軍澳冇進一部發展;新油麻地避風塘冇填海
2. 講返香園圍公路(粉嶺繞道:?)同港珠澳路-屯赤路(唔撚知幾多屯公車會兜落去)好啲,後海灣公路其實都有問題
呢個反而要睇東南九龍T2路同九展站位,行啟福道都入到中九龍幹線。
[edit] 93X不如你幻想下觀塘繞道好過。整體嚟講,經旺角去其他地方嘅行中九龍幹線,總站旺角嘅可以行返亞皆老街(/太子道西)分工,如果有特別需要甚至喺啟福道出得去承啟道(可惜六幹淨係西段到出)。
上面提到905/914—280X/287X,其實油麻地交匯處(與西九站)或者連翔道可以睇下點搞巴士轉車站,
咁重要嘅路都係得雙線雙程,起碼三線啦下嘩
梯位上廣 V6B 出街了
憑感覺就死啦
將軍澳冇再進一步,所以用唔到西岸公路嘅D-3/4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞