連登巴膠怒Hi死氣喉暨九巴車長減肥專區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
怒Hi死氣喉
怒Hi:
56分鐘
行路都入到去
唔關事既269C熄eta
基本上今日行經旺角既路線都脫晒班
紅隧車先慘 今日下午紅隧堅拿道塞返落隧道口 九龍出口又炒車
今日想坐85K 點知拉到25分鐘一架唔知係咪比人抽走咗架車
最後都係跑去坐86K算
依家如果中上環灣仔過海,多左搭船到尖咀再轉車 搭落先知條數便好撚多 又唔撚洗幫襯黨鐵
係 如果去油尖旺其實有機會快左 又有位坐 不過如果係電車路附近出發就遠左啲
游你老母
黎緊九巴12.8 B8L會唔會係GML跑出
一定係新城市比錢轉城隧線啦
都估到
威三 前景唔明朗 BWL之後買V6B 之前傳過工程部對佢屌屌聲
妖后 你睇吓第二部又去咗黑洞啦
ADL E400xLB 工程學嚟講理應大熱 不過ADL心態同廣通識唔識砌車啪啪啪
結果 GML而家以堆man同白老鼠2.0的身份
留名
910@K73 第一次見單層行
人手filter hi你老母
九巴刺客教你遊車河

案情指,被告於2018年6月27日下午4時至7時許,乘搭41A、81、48X及49X巴士,由青衣長安巴士總站乘搭至尖沙咀、沙田禾輋、沙田新城市廣場等地,再折返原地,全程均使用現金支付。

41A 青衣>油尖旺
81 油尖旺>禾輋
48X 禾輋>新城市
49X 新城市>青衣
一定係新城市比錢轉城隧線啦

案情指,去年6月27日下午約4時半至7時半,被告莫湛深(31歲)先由青衣長安邨出發,乘搭41A號巴士,到尖沙嘴轉乘81號入沙田,再在禾輋邨轉搭48X號,途中在新城市廣場下車,改搭49X號回青衣。其間被告全以現金支付車資,惟他在車上情況已遭閉路電視拍下,包括坐在事發座位旁邊並有所動作。
行得元朗公路就當係架啦
巴士月票大法
大乂樂高壯女又返返黎....佢食飯係咁望住我
佔中講到反送中

都係冇圖
馬鞍山去粉嶺
89D>673 方便又快捷
雖然673個eta真係挑戰心臟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞