[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰 (18) 人人中天使3悟

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
可唔可以整一個頂置page係所有巴打嘅id放便加好友

好提議, 我先
大家加上去
最近常掛 / ID / Game名
LR飯, 技3悟, 星期六比達仔 / 2613559840 / 仁華百科

4達*,知飯(未LR),技3悟 / 594831534 / 凍華田走精
LR飯, 技3悟, 星期六比達仔 / 2613559840 / 仁華百科
4達*,知飯(未LR),技3悟 / 594831534 / 凍華田走精

del 咗d 舊人...唔嫌我渣請加,有3個位(如有hkg/lihkg,字樣更好,方便分辨)

加左。我係阿斯蘭
唔知有冇人加我副號
通常掛45,47多
有天使3悟,面具爸未dok
成10個吉位!thanks

added ching

我都加左了
我係亞古獸

加左bro...

你唔係叫SamWong咩
45隊最後一隻入咩隊員

唔知係咪有咩問題 我淨係收到samwong個request
係咪凍巴?
我岩岩清左d日本仔 有10個位 加連登巴打
歡迎add 掛47 rose bobo 遲d有天35同面具爸
45隊最後一隻入咩隊員

支持力悟格
其實是但啦 都係靠3隻去打

唔知係咪有咩問題 我淨係收到samwong個request
係咪凍巴?
我岩岩清左d日本仔 有10個位 加連登巴打
歡迎add 掛47 rose bobo 遲d有天35同面具爸

我game名係samwong882仆街我以為係打user name自膠咗
45隊最後一隻入咩隊員

推薦 Bobo / 歐布.
貪可以盡量砌返成隊有GT Link.
4達*,知飯(未LR),技3悟 / 594831534 / SamWong882
45隊最後一隻入咩隊員

係咪有隻gt力三達?
45隊最後一隻入咩隊員

係咪有隻gt力三達?

果隻一般, 都叫做有GT link既.
情人節bobo都唔錯.

長掛4悟4達,天3悟同面具努力中
不定期轉Rose
歡迎所有連bro加我,加左講聲
唔知有冇人加我副號
通常掛45,47多
有天使3悟,面具爸未dok
成10個吉位!thanks

added ching

我都加左了
我係亞古獸

加左bro...

多謝巴打
可唔可以整一個頂置page係所有巴打嘅id放便加好友

好提議, 我先
大家加上去

飯布,10技藍神比古洛,rose/2336056840/Error!!

Btw,巴打我啱啱加左你
45隊最後一隻入咩隊員

係咪有隻gt力三達?

果隻一般, 都叫做有GT link既.
情人節bobo都唔錯.

情人節bobo係邊隻

好想瘋狂打 追返之前個進度
但沒氣

你走啦!我唔想搞大佢

你走啦!我唔想搞大佢

岩啊
放置play . 再抽唔中唔撚玩

加左,我叫Mario,

加左,我叫Mario,

加左,我叫Error!!

4悟4達/276493153/阿斯蘭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞