[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰 (18) 人人中天使3悟

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
抽野果時,流星同撒旦其實有冇意思?

其實冇咩意思 你按個下已經決定左抽咩
拉個下係比刺激感你姐
下次你咪試下按完kill app入返去睇下有咩

但係好似話7飛船係必中ssr

自膠返 頭先中1001唔識規矩開post
想問呢條友係咪打冒險關先有?

唔係,紫色膠囊就有機出

打左20次醒章關都有 但未出過1粒

我建議就唔好特登打
好低機率跌
反而有時打其他關鳩下鳩下踩金紫反而會出

同埋你望下任務有冇送
例如打十次某關會送俾你之類

因為想覺醒隻面巴 我望下任務先
唔知有冇人加我副號
通常掛45,47多
有天使3悟,面具爸未dok
成10個吉位!thanks

呢個號d配置似主號多

我都唔想....之前主號清晒關拎石
趁兩週年開多個acc雙修,結果副號越抽越好

拉個下係比刺激感你姐

七飛同超三爆鏡好似都係,
六星唔係,我試過六星加彩字出sr,
另外左邊撒旦加黑頭彩字
好似都好高機率中,
但我所有新限都係4飛或6飛加金頭
冇得dk果d係咪全部唔建議起手?
重差3隻超3悟先滿技 唔夠波波用啊

拉個下係比刺激感你姐

有飛船一定中? 咁變左超3呢
好後悔俾老界前菜食
諗住有2突好大力 傻仔諗法

拉個下係比刺激感你姐

有飛船一定中? 咁變左超3呢

七飛 + 超3 必ssr , 好似係
好後悔俾老界前菜食

用落唔好用?
之前仲見過有人出左 成條神龍發光係後面 , 都好似係必ssr
好後悔俾老界前菜食

用落唔好用?

太細力
淘汰得最快既限定

有無知飯或飯布巴打可以加我
想打面爸
好後悔俾老界前菜食

用落唔好用?

太細力
淘汰得最快既限定

好彩食其他藍 依家8技由佢
好後悔俾老界前菜食

用落唔好用?

太細力
淘汰得最快既限定

其實佢ok
超隊得佢有減攻
100%攻up 超絕特大
有超知120% 佢又上返Top
岩十抽多左張神藍悟可以潛解

岩岩抽新個張比達同依一張比 係咪下面個張入天使三悟隊好D

下面嗰隻冇得DK,應該好d
岩十抽多左張神藍悟可以潛解

岩岩抽新個張比達同依一張比 係咪下面個張入天使三悟隊好D

下面嗰隻得DK,應該好d
好後悔俾老界前菜食

用落唔好用?

太細力
淘汰得最快既限定

其實佢ok
超隊得佢有減攻

我正想問吓,佢passive話係對面極屬就對面攻同防都減20%,之後自己就加100%攻
係要對面極屬先會加100%攻,定係2句係分開嘅,點都會加100%攻
可唔可以整一個頂置page係所有巴打嘅id放便加好友
可唔可以整一個頂置page係所有巴打嘅id放便加好友

好提議, 我先
大家加上去
最近常掛 / ID / Game名
LR飯, 技3悟, 星期六比達仔 / 2613559840 / 仁華百科
好後悔俾老界前菜食

用落唔好用?

太細力
淘汰得最快既限定

其實佢ok
超隊得佢有減攻

我正想問吓,佢passive話係對面極屬就對面攻同防都減20%,之後自己就加100%攻
係要對面極屬先會加100%攻,定係2句係分開嘅,點都會加100%攻

我覺得佢都勁.
不過唔係知隊必然正選. (如果齊卡)
知隊太多人材.
好後悔俾老界前菜食

用落唔好用?

太細力
淘汰得最快既限定

其實佢ok
超隊得佢有減攻

我覺得佢都勁.
不過唔係知隊必然正選. (如果齊卡)
知隊太多人材.

知隊我理想會係 (幻想)
LR飯 + 飯布 + 知杜 + LR魔童 + 藍將軍(潛解20Lv連擊) + 邪波
封必都唔落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞