[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰 (18) 人人中天使3悟

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

我諗住知杜做隊長,搭朋友Blue,組隊超隊打超3悟
但係我冇xxx 4悟嗰d
超屬封必又得隻體悟爸,用唔用得過?
點組好

我覺得有啲難,
因為打柱唔放得4達,
你又冇真盾,
好難頂到柱一回打6次以上。
不過你可以試下放哂知達lr悟飯
ooo之類用道具睇下可唔可以
係佢打你前爆死佢

我入隻體悟爸封佢技點睇

可以試下,
頭round開道具鬼,
之後悟爸同round封佢必,
排定ooo係第二turn反哂佢啲普攻,
第三round睇情況
再用其他道具或鬼再封多turn。
但你啲道具頭三個stage要盡留

我決定
知杜 ooo 47 知神達 品 體悟爸 搭人地blue
或者
47 ooo 界藍 rose 小舞 6星龍

都係唔要品,唔夠link,換知飯好似好d

唔好用47,47比佢剋屬打勁痛,
你唔做隊長得返120隊長防

啱啱過咗,不過好辛苦好靠悟爸封對面必
我都好出奇,點解佢打47咁大力,原來係冇咗隊長120%防
咁我換邊隻好
有力3達就好

求q其一隻力屬 z覺都好過47,
一來幫手打第三階,二來都打到天三

你冇45係難打,
基本得45硬碾係易同極快,
用知隊都要磨下

冇呀冇辦法
笨大今次出依2關擺明係想剋47隊

都正常,47適性太高,
係要屈佢一次,
但打其他屬佢都冇問題,
今次用45會心搭gt3,
一下爆到佢三行幾血

我諗住知杜做隊長,搭朋友Blue,組隊超隊打超3悟
但係我冇xxx 4悟嗰d
超屬封必又得隻體悟爸,用唔用得過?
點組好

我覺得有啲難,
因為打柱唔放得4達,
你又冇真盾,
好難頂到柱一回打6次以上。
不過你可以試下放哂知達lr悟飯
ooo之類用道具睇下可唔可以
係佢打你前爆死佢

我入隻體悟爸封佢技點睇

可以試下,
頭round開道具鬼,
之後悟爸同round封佢必,
排定ooo係第二turn反哂佢啲普攻,
第三round睇情況
再用其他道具或鬼再封多turn。
但你啲道具頭三個stage要盡留

我決定
知杜 ooo 47 知神達 品 體悟爸 搭人地blue
或者
47 ooo 界藍 rose 小舞 6星龍

都係唔要品,唔夠link,換知飯好似好d

唔好用47,47比佢剋屬打勁痛,
你唔做隊長得返120隊長防

啱啱過咗,不過好辛苦好靠悟爸封對面必
我都好出奇,點解佢打47咁大力,原來係冇咗隊長120%防
咁我換邊隻好
有力3達就好

求q其一隻力屬 z覺都好過47,
一來幫手打第三階,二來都打到天三

GT杜?

好難講,要睇你打落咩感覺,
如果覺得好危可以落盾,
如果覺得打快啲反而
幫到自己就gt杜都得

冇計呀盾得ooo同技金菲
又冇力3達又冇邪念波
咁我唯有落GT杜啦唯一勁嘅力屬

技金菲其實可以一試,
我個人一直比較like速金多啲,
雖然打少隻,但過turn一流
打唔贏天3悟係咪都係dk隻品做隊長玩住先?
定係照用冇dk既天3悟?

如果你啲腳好濕鳩或z覺唔到就用品,
如果大部份係超技同埋z覺左就柱

得面具佬係惡技

係咪巴打黎
屌,人地117rank已經打得贏天使超3 dk埋
我仲戇鳩鳩咁
見過人97rank dk左面具
我仲戇鳩鳩咁

果啲好多用外掛過架,
二週年我見過55rank有dk47,
正常呢個數放完45就冇位了

得面具佬係惡技

其他4隻係超技又z覺左就一定係用柱做隊長
我仲戇鳩鳩咁

果啲好多用外掛過架,

呢啲鬼帳舞蹈會後會清
我仲戇鳩鳩咁

果啲好多用外掛過架,

呢啲鬼帳舞蹈會後會清

幾時先再有天下一
依家真係好悶

我唔知你倉有咩
但我諗諗平時一至五
超強襲都有啲好過呢幾張,
打崴來免費用下第時都有啲用

歡迎恥笑 真是沒咩卡

繼續抽啦咁多石趁個pool未完

抽咩好 成日諗住下個pool出4547 想留
如果我好似巴打你咁好運單抽中埋隻超3我會9衝

石係用來抽既, 需然明知係伏.
你一日唔抽都唔會中勁卡架.

其實呢加個POOL D SSR係咪都OK?

我覺得OK

另外比個抽卡%你參考下
http://www.dbzdokkanstats.com/jpngachas/292/

我仲戇鳩鳩咁

果啲好多用外掛過架,

呢啲鬼帳舞蹈會後會清

幾時先再有天下一
依家真係好悶

應該快啦,
大亂鬥柒到一地都係

得面具佬係惡技

冇上黎一陣超3悟又幾時多左個新名

係咪應該趁今日有47打,DK咗隻力GT杜先再入關
btw隻悟爸如果可以DK到真係好唔錯,不過要悟爸,仲難
我仲戇鳩鳩咁

果啲好多用外掛過架,

呢啲鬼帳舞蹈會後會清

117rank dk到天使超三一定係用外掛
cost都唔夠入到五隻夠打架啦

我仲戇鳩鳩咁

果啲好多用外掛過架,

呢啲鬼帳舞蹈會後會清

117rank dk到天使超三一定係用外掛
cost都唔夠入到五隻夠打架啦

咪係200幾rank都打得咁辛苦
佢117rank冇可能,cost都未夠

悟爸我見一係用45,
否則要用Bobo磨,
隻野基傷高到痴線,
知盾都要減左攻先頂得住

悟爸我見一係用45,
否則要用Bobo磨,
隻野基傷高到痴線,
知盾都要減左攻先頂得住

頭先用技35入去試 唔夠打
35係超3悟?以為17+18…
35係超3悟?以為17+18…

所以我都係叫柱算
[img]https://holland.pk/2nlbvr4u[/mg]

悟爸我見一係用45,
否則要用Bobo磨,
隻野基傷高到痴線,
知盾都要減左攻先頂得住

技隊應該過唔到

歡迎恥笑 真是沒咩卡

繼續抽啦咁多石趁個pool未完

抽咩好 成日諗住下個pool出4547 想留
如果我好似巴打你咁好運單抽中埋隻超3我會9衝

石係用來抽既, 需然明知係伏.
你一日唔抽都唔會中勁卡架.

其實呢加個POOL D SSR係咪都OK?

我覺得OK

另外比個抽卡%你參考下
http://www.dbzdokkanstats.com/jpngachas/292/

呢個網我唔太識搵時機 幾次見知杜去到0.9xx % 課50,都係瀨野,係未要百幾石追落去先得 宜家淨返30石 唉

得面具佬係惡技

係咪打隻16號/維斯返黎換走面具?

得面具佬係惡技

係咪打隻16號/維斯返黎換走面具?

貼多次你隊野
[img]https://holland.pk/2nlbvr4u[/mg]

悟爸我見一係用45,
否則要用Bobo磨,
隻野基傷高到痴線,
知盾都要減左攻先頂得住

技隊應該過唔到

啱啱用4達隊打超3悟
過到,不過要用哂道具咁濟
前3隻都好輕鬆,係去到boss關麻煩
我帶小舞同6星龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞