[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰 (18) 人人中天使3悟

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
點解次次都係老界王章
我係咪刷錯關

隨機出架,總之粉紅金膠囊就有機會,睇運仔

中間固定果2粒係咪都有機會出?
成日仍住其他位果d金膠囊先有

唔關事,總之係粉紅金膠囊就有機會出
點解次次都係老界王章
我係咪刷錯關

一粒廢柴界王都冇

聽日登入送,再唔係聽日打邪念波第一關
一周年果陣成地精,唔知而家仲係咪

超1悟格換走邊隻好?

我會換走超3達

其實面具算唔算超三隊既好隊員?

半個盾

其實唔追求0道具,有排骨飯,阿樂減攻,悟爸封必已經好穩陣
唔夠再加隻金菲
想問如果用依隻做隊長嘅話隊嘢應該要邊隻

同埋有冇人add我好似冇咩人用佢咁

差隻大波菲 / 體惡布
btw極體隊玩到咁齊

已add (好少古拉朋友)
我都有玩極體隊
比我DK埋隻基妞就爽了

超1悟格換走邊隻好?

我會換走超3達

3達好重要 超3條link帶起另外兩隻變態佬

咁我應該換走邊隻換超1悟格

換走2周年悟?

差隻大波菲 / 體惡布
btw極體隊玩到咁齊

我都有玩極體隊
比我DK埋隻基妞就爽了

仁華巴乜都有

差隻大波菲 / 體惡布
btw極體隊玩到咁齊

我都有玩極體隊
比我DK埋隻基妞就爽了

仁華巴乜都有

好似連lr飯都有

又係老界王神
我要廢柴界王神呀

差隻大波菲 / 體惡布
btw極體隊玩到咁齊

我都有玩極體隊
比我DK埋隻基妞就爽了

仁華巴乜都有

好似連lr飯都有

我話課左5000以上, 你信唔信

超1悟格換走邊隻好?

我會換走超3達

咁我換走2周年悟

超1悟格換走邊隻好?

我會換走超3達

咁我換走2周年悟

2周年悟有咩好要留

超1悟格換走邊隻好?

我會換走超3達

咁我換走2周年悟

2周年悟有咩好要留

加氣助攻喎, 如果無其他勁卡都係出佢架.

差隻大波菲 / 體惡布
btw極體隊玩到咁齊

我都有玩極體隊
比我DK埋隻基妞就爽了

仁華巴乜都有

好似連lr飯都有

所以你值得擁有

差隻大波菲 / 體惡布
btw極體隊玩到咁齊

我都有玩極體隊
比我DK埋隻基妞就爽了

仁華巴乜都有

好似連lr飯都有

所以你值得擁有

我覺得抽卡好似賭錢咁, 條氣唔順會忍唔住追落去.
尤其我用信用卡, 課金太方便.

差隻大波菲 / 體惡布
btw極體隊玩到咁齊

我都有玩極體隊
比我DK埋隻基妞就爽了

仁華巴乜都有

好似連lr飯都有

所以你值得擁有

5000中咁多都好勁

差隻大波菲 / 體惡布
btw極體隊玩到咁齊

我都有玩極體隊
比我DK埋隻基妞就爽了

仁華巴乜都有

好似連lr飯都有

所以你值得擁有

5000中咁多都好勁

應該唔只. 我真係唔記得. 可能$5000-7000左右吧.
不過我係買account, 開帳時已經有一堆卡. 所以都唔洗追好多.
想問巴打點樣潛能解放
禁邊到潛,同埋超3悟天使應該潛咩方向??
想問巴打點樣潛能解放
想問巴打點樣潛能解放

免費路行哂先
有10技就右下
唔會10技又有重覆就左上
想問巴打點樣潛能解放

有4個方向, 每條路去到一半都會頂住.
要用返自己同一張卡先可以開路. (所以最多有4突)
你可以睇到, 左上有3粒星, 加右下有4粒星.
有星星既地方代表可以選擇解放必殺技/連擊/回避等最重要既技能.
所以理論上先行右下同左上係最快有效益.

但係, 右下條路係特別D, 需要必殺技level高先可以行.
如果練滿技, 當然行右下先.
多謝兩位巴打解答,有重覆沒十技 等我參考下

差隻大波菲 / 體惡布
btw極體隊玩到咁齊

我都有玩極體隊
比我DK埋隻基妞就爽了

仁華巴乜都有

好似連lr飯都有

所以你值得擁有

5000中咁多都好勁

應該唔只. 我真係唔記得. 可能$5000-7000左右吧.
不過我係買account, 開帳時已經有一堆卡. 所以都唔洗追好多.

咁瘋狂
我真係唔捨得暫時淨係課過一次攞飯布

好似連lr飯都有

所以你值得擁有

5000中咁多都好勁

咁瘋狂

我寧願卡係到都唔課

好似連lr飯都有

所以你值得擁有

5000中咁多都好勁

咁瘋狂

屌你梗係唔駛
唔課都抽中晒d好野
哈囉各位巴打 多指教 第一次黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞