[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰 (18) 人人中天使3悟

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
同個post名一樣

岩岩單抽中 我想要面爸同埋第一行二三格有無用各位巴打

點解又係你地

有冇咁易又中

即刻單抽左6下
全垃圾

我都係

5抽 全垃圾
物語d章到底會唔會跌

目木目標少少地刷三隻算
無心機刷九隻
無知一問
知潛飯布歐食力潛飯布歐升技
每隻50% 是咪要就咁食廿隻先10技?
同個post名一樣

點解又係你地

我本身已經有
佐々木あき

死仔中左1001唔開post

Sorry 唔識規矩 未試過中1001
同個post名一樣

點解又係你地

有冇咁易又中

唔係呃您 我有兩品兩超3天悟但其他一隻都無
無知一問
知潛飯布歐食力潛飯布歐升技
每隻50% 是咪要就咁食廿隻先10技?

唔係,係食一隻會有50%機會升技
所以逐隻逐隻食,千奇唔好一次過食5隻
好多巴打都試過食5隻但1技都冇升過
想問下依加有咩關卡活動係好用角色要必有
想問下點組隊打面爸好?
自貼

自膠
新post留名
見到今朝既情況,已經交低12抽俾返笨大
物語d章到底會唔會跌

唔怪之得咁多巴打話知大杜10技係咁痛苦

即係打關卡跌人第果種
係咪我打錯關,點解出極都17號章,18號呢

即係打關卡跌人第果種

再想問下如果要升天使3悟技係咪最好唔好dk佢等升技
物語d章到底會唔會跌

目木目標少少地刷三隻算
無心機刷九隻

到呢加都未明點解刷咁多隻
淨係知升技 你地講咩dok章係咪拎去交換所換?

自膠返 頭先中1001唔識規矩開post
想問呢條友係咪打冒險關先有?

即係打關卡跌人第果種

大把,16號,速維斯都有用

自膠返 頭先中1001唔識規矩開post
想問呢條友係咪打冒險關先有?

唔係,紫色膠囊就有機出

即係打關卡跌人第果種

dk左先,
可以用秘寶返dk

即係打關卡跌人第果種

dk左先,
可以用秘寶返dk

秘寶 難唔難有👍🏻
物語d章到底會唔會跌

目木目標少少地刷三隻算
無心機刷九隻

到呢加都未明點解刷咁多隻
淨係知升技 你地講咩dok章係咪拎去交換所換?

刷呢d真係刷到同幅圖隻杜拉格斯一樣樣

即係打關卡跌人第果種

dk左先,
可以用秘寶返dk

秘寶 難唔難有👍🏻

漏斗,去阿婆度用30綠石換
綠石可以喺21-1刷,又可以順便升rank,好易有
想問下點組隊打面爸好?
自貼

自膠

面具組具太自由, 我覺得無話點組好. 因應關卡組先得.
不過你個陣, 我會想玩下全盾隊+1/2隻回血.

面具 + 邪波 + 技菲 + LR魔童 + 力將軍 + 飯布 + 面具

用飯布做輸出&回血. 其他係咁擋. 慢慢磨.
唔知實戰work唔work.

即係打關卡跌人第果種

dk左先,
可以用秘寶返dk

秘寶 難唔難有👍🏻

刷21-3 zhard就有

即係打關卡跌人第果種

dk左先,
可以用秘寶返dk

秘寶 難唔難有👍🏻

漏斗,去阿婆度用30綠石換
綠石可以喺21-1刷,又可以順便升rank,好易有

凍巴係咪有潛左嘅4547同超3?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞