[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰 (18) 人人中天使3悟

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
祝!!リリース777日記念!! 大当たりなキャンペーン開催!!
03/14 (Tue) 08:00 ~ 04/01 (Sat) 01:00 PDT

from 冥幣巴

其實你想知咩新手資料???大部分巴哈都有

1.每日我建議新手打龜仙人、Satan武道會、雲上活動,之後去攞獎品

2.如果係升Rank嘅,我估大家現在都係以力隊為主,請趁現在3倍經驗解主線Easy解到21-1(目覚めたさきに),之後再解到呢關最高難度,力隊超4悟打體波易到爆,順便刷綠石(打蘭芝同畢拉夫)換下新手角

3.如果係打覺醒料,可以去覺醒活動關打

4.升到D卡咁上下,請先去解超本氣果關,每日打潛力解放材料
(開放條件:
A. Rank 50以上
B.「超本気の超決戦」ステージ2.激突!超サイヤ人孫悟空のZ-HARD Clear)

5.3倍經驗完左可以去刷每日強襲角,知、速角優先,刷的意思係講每隻刷10隻刷到10技,再刷多隻5技放倉,準備以後解超強襲.

麻煩各巴打問代號前請睇第一頁
感謝photomore 巴打整合 代號名單

FAQ1: 之前冇人答,想再問多次,蘋果同撒旦章係咪呢兩關最有效率?
蘋果:謎之惑星M2
撒旦:復仇鬼前編 第10關,地球乜乜乜

抽卡前請三思
佐々木あき

死仔中左1001唔開post
New post Lau ming
留名 求標題
nplm
呢排又多左新手等我寫下究竟要
打幾多超3悟超激先叫夠數,
首先你要打77章用來dok超3悟,
之後你要再打9x35等如315章
比9隻本氣悟dok做偽超3悟
來餵真超3悟十技。
之後要再打兩set35章比體同力超3悟dok,
所以你要打總共462個章就夠數
來餵真超3悟十技。

第二層地獄
來餵真超3悟十技。

第二層地獄

我想入地獄
新post留名
同個post名一樣

岩岩單抽中 我想要面爸同埋第一行二三格有無用各位巴打
謝格劍巴開post
來餵真超3悟十技。

第二層地獄

我想入地獄

我應該聽日搞得掂5隻,
之後差4隻
同個post名一樣

點解又係你地

換走邊2隻入知杜同前菜?
我想留達列斯佢又有氣絕,3圍又ok,DK完幾勁,不過依家冇佢物語
見到大家咁易中, 自己都心雄左來個10連.

結果:-
想問下點組隊打面爸好?
自貼
個絕望hope係咪有bug
打6場悟飯章都冇跌一個

我想留達列斯佢又有氣絕,3圍又ok,DK完幾勁,不過依家冇佢物語

我認為
換走Baby達. 入知杜.
換走baby杜, 前菜睇情況先入隊. (佢打極屬先發揮最好)

因為知隊對珠需求好大.
LR飯X2 / 飯布 / 知杜, 呢4隻都係越多珠越高攻/回.
所以得一隻知杜轉珠未必夠駛. 要加埋歡喜悟幫手轉珠.

因為通常一食珠就成大pat咁食, 所以肋攻加氣唔係好重要, 可以唔出Baby杜. (就算出都係貪佢個助守) 不如換隻盾好過. (例如: 邪波/LR魔童)
同個post名一樣

點解又係你地

有冇咁易又中

我認為
換走baby杜, 前菜睇情況先入隊. (佢打極屬先發揮最好)

因為知隊對珠需求好大.
LR飯X2 / 飯布 / 知杜, 呢4隻都係越多珠越高攻/回.

因為通常一食珠就成大pat咁食, 所以肋攻加氣唔係好重要, 可以唔出Baby杜. (就算出都係貪佢個助守) 不如換隻盾好過. (例如: 邪波/LR魔童)

另外, 如果有UR/SSR藍將軍, 出佢絕對好過達列斯. (用過就明)
同個post名一樣

點解又係你地

有冇咁易又中

即刻單抽左6下
全垃圾
同個post名一樣

點解又係你地

有冇咁易又中

即刻單抽左6下
全垃圾

我都係

我認為

因為知隊對珠需求好大.

另外, 如果有UR/SSR藍將軍, 出佢絕對好過達列斯. (用過就明)

明白
咁我換走哂2隻baby入知杜同前菜啦
我就係冇藍將軍先用達列斯
又冇盾

我認為

因為知隊對珠需求好大.

明白
咁我換走哂2隻baby入知杜同前菜啦
我就係冇藍將軍先用達列斯
又冇盾

你咁強運, 遲中實又中
另外LR魔童唔駛抽, 打天下一就有.
物語d章到底會唔會跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞