[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰 (18) 人人中天使3悟

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

原來進左會無左青年期
以為一定要黑悟物語先得

原來進左會無左青年期
以為一定要黑悟物語先得

但係就咁睇D章既數量好似黑悟易好多

原來進左會無左青年期
以為一定要黑悟物語先得

黑悟昇技唔駛刷章,好好多
呢幾日忙
無追post
我想知你地咁多人刷未來杜物語係升邊隻技?
知大杜唔係用呢個物語刷架喎
呢隻係青年期
定我攪錯左你地升緊第二隻技?

知大杜係打黑悟篇物語升技架喎

呢隻game 昇技我覺得有點複雜
升知杜招技係咪都要打返9隻依家物語嗰隻返嚟,之後升上UR再比知杜食?
係咪要升上UR先有100%?
如果我升咗知杜上UR但未DK嘅,仲有冇100%?定係要SSR食先得

知杜唔好DK住,但可以Z覺醒
如果原生SSR覺醒左做UR食人個機率不變
但係比人食個隻,係有影響
如果食同名既卡(唔同稱號)
SSR 食 SSR 50%
SSR 食 UR 100%

所以刷物語隻知杜昇技,如果想100%,要DK左再Z覺醒一次先再比知杜食。
即是話除左要用一套物語章之外,仲需要老界章。
始章老界章都係有限,要考慮Z覺醒先餵知杜好,定係博50%餵知杜好。
(呢個物語d章好難刷,我諗都係乖乖昇做UR先餵就算

哪有咁多老界章

原來進左會無左青年期
以為一定要黑悟物語先得

同埋黑悟物語可以直接50%升技杜
唔駛打章
升知大杜先要刷章

(黑悟物語啲章係少啲 但好撚難跌 )

屌那星
都咪話唔浪費d素材
D劍就黎用晒
綠石其實有乜用?
我技隊有一個空位想用100粒買隻魔童頂住先
會唔會好傻?
綠石其實有乜用?
會唔會好傻?

建議買阿樂,佢招必係大幅減攻,有特殊奇效,玩到後期都間中有出場機會。
魔童都ok, 但玩到後期你抽到其他卡唔會想出佢。
綠石其實有乜用?
會唔會好傻?

建議買阿樂,佢招必係大幅減攻,有特殊奇效,玩到後期都間中有出場機會。

又或者可以打超強襲刷返張來用住先。(技屬性唔記得星期幾)
可以刷杜拉格斯,程龍或者魔童。
建議刷程龍,因為佢DK左後可以封必。

屌那星
都咪話唔浪費d素材
D劍就黎用晒

我今個weekend都要搞隻元氣劍杜
綠石其實有乜用?
會唔會好傻?

又或者可以打超強襲刷返張來用住先。(技屬性唔記得星期幾)
可以刷杜拉格斯,程龍或者魔童。
建議刷程龍,因為佢DK左後可以封必。

仲有失敗瘦級悟格,滿技後佢9氣就出到必。同埋好低cost. 打限cost 關有用。

屌那星
都咪話唔浪費d素材
D劍就黎用晒

我刷幾隻算 太辛苦
打極都唔出18號章

屌那星
都咪話唔浪費d素材
D劍就黎用晒

我刷幾隻算 太辛苦
打極都唔出18號章

到底係咪真係第6關出

終於10技 清曬倉
仲要搞隻劍杜 好撚忙啊
有冇邊隻SR係升得過?

我淨係知隻知幼杜可以dk做超1悟格,技悟可以升超3悟嘅技,速飯可以dk做超人
其他應該都冇乜用
都係聽多幾位巴打點講先

仲有速悟爸留嚟升其他悟爸嘅技

仲有最底果隻超一體悟可以打神與神章dok做紅毛升力/知/速紅毛

隻力小杜可以餵知小杜,有30%機率昇技。
知小杜可以DK做悟格。
不過呢隻知悟格已經無用,佢賣點係複動加隊友3氣。
因為最近GT物語出左隻Baby杜(可以刷返來),被動又係加3氣仲要幫隊友助守+30%防。所以用呢隻加氣仲好。
另外一個用法係DK做知悟格後拿去餵體悟格昇技。

另外右下隻超一悟空可以DK做紅毛,紅毛遲D有得再第2次DK. 不過唔駛急,呢張成日抽到,可以自食到十技先dk都未遲。
另一個用法都係可以Z覺醒後用來餵其他超一悟,有50%機率昇技。
終於dk 晒天使三同面具爸
開始刷定物語章dk,之後再刷重力室!!

屌那星
都咪話唔浪費d素材
D劍就黎用晒

我刷幾隻算 太辛苦
打極都唔出18號章

到底係咪真係第6關出

哎,我都唔撚知
關卡資訊都寫話第六關機率出
實際打極都淨係出17號章,痴鳩線
終於dk 晒天使三同面具爸
開始刷定物語章dk,之後再刷重力室!!

刷重力室即係邊關?
廢柴界王要打覺醒素材邊關先有?
狂打技果關都唔出

我都好想知,勁缺

屌那星
都咪話唔浪費d素材
D劍就黎用晒

我刷幾隻算 太辛苦
打極都唔出18號章

到底係咪真係第6關出

哎,我都唔撚知

睇到有d亂

即係上升呢隻知大杜既技係刷宜家絕望未來物語果隻大杜定等黑語物語復刻?
利申:有技大杜同知大杜
綠石其實有乜用?
會唔會好傻?

係咪依隻
綠石其實有乜用?
會唔會好傻?

係咪依隻

Yes

屌那星
都咪話唔浪費d素材
D劍就黎用晒

我刷幾隻算 太辛苦
打極都唔出18號章

到底係咪真係第6關出

哎,我都唔撚知

睇到有d亂

即係上升呢隻知大杜既技係刷宜家絕望未來物語果隻大杜定等黑語物語復刻?
利申:有技大杜同知大杜

Sorry 我唔明咩係黑暗面物語
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞