從前有個韓國人比人嚇,驚得濟講左句......

210 回覆
1175 Like 43 Dislike
望唔到將來 早啲脫苦海 唔好咩

冇人望到將來啵ching
你望到個陣,到時應該好出名

係正正常常絕大部份年輕人都睇唔到出路既情況下 我睇唔出我有咩特別過其他人
遲啲儲夠廿萬過大海博一博 得就得 唔得就

欠債要靠賭博來還? 搏到請我食buffet

見者有米粉
樓主好波

我覺得既然都敢去死 咁點解唔留番啲勇氣好好地活番一次去做啲令自己開心既事?
雖然萬事起頭難姐 但只要你堅持 實有同路人既 只要你肯搵肯敞開心屝 實有人同你結伴同行互相扶持既

btw 雖然呢番說話十足對白咁 但自問覺得都無錯呀~ 不喜勿插

仲有我覺得享受埋自己既壯年先再諗生死都未遲 有氣有力 搵下錢 周圍飛 咩都玩下 不知幾充實 就算自己一個都開心嫁

我當然知以上既話題係無提及過買樓呢樣野 因為我覺得買樓只係一個option呢姐 唔買或買唔到唔代表一事無成 世界仲有好多野等住去發掘同享受

好啦 講左咁多 都講夠 自膠完畢 thx
樓主好波

我覺得既然都敢去死 咁點解唔留番啲勇氣好好地活番一次去做啲令自己開心既事?
雖然萬事起頭難姐 但只要你堅持 實有同路人既 只要你肯搵肯敞開心屝 實有人同你結伴同行互相扶持既

btw 雖然呢番說話十足對白咁 但自問覺得都無錯呀~ 不喜勿插

同意,夠膽死唔夠膽表白?出pool未巴打?

btw 不喜勿插係咪5p論壇用乳
樓主好波

仲有我覺得享受埋自己既壯年先再諗生死都未遲 有氣有力 搵下錢 周圍飛 咩都玩下 不知幾充實 就算自己一個都開心嫁

我當然知以上既話題係無提及過買樓呢樣野 因為我覺得買樓只係一個option呢姐 唔買或買唔到唔代表一事無成 世界仲有好多野等住去發掘同享受

種花得花,種膠得膠,今日種下嘅膠會成為他日嘅膠西?
樓主好波

種花得花,種膠得膠,今日種下嘅膠會成為他日嘅膠西?

噢,del 左個瓜字

饒命呀~ 樓主

利申: 初哥

饒命呀~ 樓主

利申: 初哥

初哥...雞?初雞?我唔是好明喎
樓主好波

btw 雖然呢番說話十足對白咁 但自問覺得都無錯呀~ 不喜勿插講錯 唔好屌

更正
是咁的小弟一向CDrom 但今天突發奇想 想reply下同留低多少腳毛 所以register左
fresh ac
樓主好波

btw 雖然呢番說話十足對白咁 但自問覺得都無錯呀~ 不喜勿插講錯 唔好屌

更正

放心啦,糟糟子唔似方丈咁小氣。
上次咋嘛...有次搭鐵比人撞到部電話...我即刻:「屌你老母撞到我部電話吧~」嚇到佢即刻叫聲糟糕!

哎呀,講遠左添
上次咋嘛...有次搭鐵比人撞到部電話...我即刻:「屌你老母撞到我部電話吧~」嚇到佢即刻叫聲糟糕!

哎呀,講遠左添

高人高見
糟糕! 我犯大忌
墮樓定跳樓啊屌你老味大事化無

哎呀,講遠左添

高人高見
糟糕! 我犯大忌

糕人糕見......

@$'$~##$@)$/?"#
墮樓定跳樓啊屌你老味大事化無

siri:對唔住,我唔肯定我明唔明。
但係我覺得香港人普遍好嘴賤
明明有時講一兩句好野例如讚下人,已經可以令人開心好多,但係偏偏罵人串人嘅佔大多數 仲要有人會覺得咁樣好好笑喺隔離笑
喺心情低落果陣聽到會好辛苦

利申: 受害者
成個Post都唔知做乜尻
但係我覺得香港人普遍好嘴賤
明明有時講一兩句好野例如讚下人,已經可以令人開心好多,但係偏偏罵人串人嘅佔大多數 仲要有人會覺得咁樣好好笑喺隔離笑
喺心情低落果陣聽到會好辛苦

利申: 受害者

確實有好多人搞氣氛會嘴賤,串下呢個,串下個個。
但糟糟子認為有分善意惡意,有啲真係為杯你而串你,有啲係frd底玩玩下。糟糟子就成日同frd你串下我,我串下你

不過真心恥笑得你,明串你嘅都唔方係你frd子,呢層自己要認清楚
好似我咁,冇諗過要串你,先生,唔知可唔可以做個朋友呢
成個Post都唔知做乜尻

你一定係唔知做乜X走左入嚟留言
留名
有嘢就講,有內容嘅說話係應該講比其他人聽,唔只係自己

keyboard fighter 區

or

係度留言,講比糟糟子聽,糟糟子好悶,糟糟子想同人吹下水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞