[DBP係黑店!]脫毛討論區#12

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
有無sis可以分享脫上唇既經驗呀
本身medilxxx脫全手腳underarm
但試過敏感起粒粒
想試其他鋪頭 但淆底
試過脫reenex 上唇
敷冰脫 唔算好痛,脫完果排會生兩粒暗瘡仔
但好煩sell到仆街
我未脫哂8次就無再去,打算遲下脫第二間
請問有無人有WD $9800 Referral Discount?
3月會去脫

thanks so much
我都想問上唇,search 過兩間
1. INSTASKIN $390
2. DEVON $344 (仲可以揀多一個部位)
以上兩間service 同hard sell 程度係點?
先謝
想問下脫full bikini過程係點
嚟緊想做 好似有啲尷尬
想有定心理準備

換條紙底褲
跟住入到房就會除左你開始脫
佢地日日幫咁多人脫我諗都冇咩感覺
雖然我會好尷尬
Ladie choice
你可以上網join左佢試做先
book左星期三Aplus脱好尷尬
絲打幾次脱清
好耐之前脫過三次 生番晒出嚟
最近wd脫左一次 依家大半個月淨係生番一半
咁睇嚟打多兩三次就清晒

重申 wd效果唔錯,但衞生真係唔得
前幾日上去終於見到上面有絲打講過嘅床頭有毛
我打算aplus 4400 full bikini + i位
o位我自己睇唔到所以冇所謂

之後再wd 9800全身(因為佢bikini+ io要3500,想乾淨啲)

點樣可以避免到佢啲衛生問題?
同埋依家係咪唔可以一次過脫曬全身?
遲多兩三個月有興趣join wd
我想試WD, 睇留言話第一次只可做一part,咁第二次可以隔幾耐做
WD最新價錢

$9800包
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
全手
全脚
全背
上下腹
全面
腋下
胸毛
Bikini line
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
💰加$4000(包
Full bikini
I o 位)

💰加$1500(包
Pat pat)

💁🏼一世全包任脱
6至8星期做一次

🏣地址 :尖沙咀金馬倫道42號 華懋金馬倫中心17樓
💝Wiish Derma medical center💝

☎Tel: 27307222
Mon-fri :1130-2030
Sat: 1000-1900
Sunday: off

I位O位係加4000
唔係3500
當日booking唔full可全身
booking full就half-half 分2日
我最近去左打第一次
無我想像中咁痛同尷尬
可能幫我打個個講下其他野分散吓注意力
但佢有話個度數唔較太高第一次,可能咁先唔痛
脫左就黎一個星期,一條毛都無甩過
然後仲要拮到仆街
唔知幾時先有進展
佢早一個月 WhatsApp都係咁同我講 最後上到去係加3500
唔知而家係咪咁
我都唔知我見上面有絲打話唔好着佢啲袍,不過有時脫某啲位又真係要換
同埋你點都要瞓上床,都唔知點避佢床頭啲毛
有冇人有好方法
如果自己買定條袍,每次帶私家袍去着得唔得
衛生麻麻,有啲驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞