[DBP係黑店!]脫毛討論區#12

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
我覺得唔着件袍就可以接受
其實我最初去係唔使着 之後第三次就叫我去換
我依家醒左㗎啦唔會着
如果介意嘅話直接同佢講唔好換
咁樣安心啲又舒服
佢地唔知意識到呢個問題未
推到佢地見到
仲要宜家武漢肺炎都可以咁唔注意衛生
諗起都想嘔 點知上一手有冇去過大陸
想問下有無絲打係more beau脫過?窮學生想脫前bikini (v + i line + straight) 見佢$5000 搞掂好心動
你不如打去aplus問下脫full bikini幾錢
我兩年前去$800x4 脫到8次,之後再脫$200一次,做夠10次$200就永久保養
圍返都係$5200 永久仲可以分開比添
有冇人會考慮停一排唔上去脫住
唔該我岩岩問咗 $750x4 脫到8次
強烈建議cutis要每次換一次性床鋪
仲平左 有無問埋8次之後幾錢?
之後一次$200 total脫夠18次就變永久保養好抵屌
網上沒review即係沒咩效
連外國同台灣網站都揾唔到呢隻機review
有冇人試過去台灣脫?
好似分開逐次收費
嗰度啲衛生設備咁差, 呢啲係過濾性病毒梗係容易中招啦
WD脱毛review
見佢$9800全身 但唔包I, O位 就去左
本身自己有係Aplus join underarm and 上唇脱毛
但始終想脱全身 所以join左 $9800+$3500去脫埋I, O位
上到去 我係揾我fd介紹ge指定ge consultant 同脱毛(我fd介紹我)所以我估因為咁冇hardsell我
我係個怕痛ge人 所以開頭我未決定好加唔加$3500 for I,O位 所以同佢講要考慮下先
第一次上去只可以脱一個部位 所以記得要早2-3日shave左先
我揀腳 我覺得相比aplus WD真係好好多 因為aplus唔加冷凍劑 所以都痛痛地ga WD加左冷凍劑 所以唔痛 凍凍地咁 但去到大脾內側比較敏感 所以我覺得吉吉地 但可接受 之後幫你搽下cream咁 但個人覺得佢d cream太水(比aplus水)唔多保濕 要自己翻去搽翻
第二次去脱全身 決定加$3500 for I, O位 佢會叫你去換袍 之後去脱 麻煩位係要自己帶shaver 但我唔記得左 要自己去sasa 買(佢個到都有得買 但我就唔多想買佢個唔知work唔work ge電動shaver) 因為第一次脫I, O位 佢會較冇咁勁 所以原來一d都唔痛 我以為I,O位會好痛 但ks只係暖暖地咁 我要求唔脱面住 因為我面太乾 所以佢就冇脱到面
脱完之後真係乾 要自己翻屋企搽多d cream 但d毛真係生慢左ge esp 腳 mainpt係比aplus 冇咁痛
第二次上去可以打晒全身?
呢篇睇睇下有啲似打手文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞