[DBP係黑店!]脫毛討論區#12

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
我覺得手同腳都好似生咗兩三粒細嘅咁
新人一問
想問下20beauty個D見到全身要3萬幾
Wd 9800(唔計bikini)
有冇絲打可以下
2間差左成2萬蚊 其實差左D咩
大鋪同細鋪既分別?
追咗幾個舊post 點解最近兩個post無咩人提a plus嘅係咪有咩事我仲book咗聽日
下咁恐怖嘅
諗住佢部機都係 755 應該一樣添
痛左3年都未脫哂 仲要賴我黑色素勁 垃圾到
因為我有 frd 去 yanis 脫($2000 4部位)
佢話冇乜問題 又話幾乾淨
所以我唔知

利申之前去 adara (即係instaskin) $290 胳肋底
又係唔痛 一年就冇乜毛 完全無 sell
次次15 分鐘就走得
我只係打過devxn同WD,
冇打過20beauty, 全身三萬幾太貴,
WD抵好多, 都係全身脫, total萬三蚊加full bikini,
脫咗兩次bikini都已經生少咗好多,
同埋我試嗰兩個治療師都ok,
其中一個打得好細, 有啲位會再幫我打多幾吓,
我覺得幾好, 會有sell嘅, 但我話我冇錢佢都冇再提了, 打嗰時亦冇係咁聊我講嘢,
佢哋個期都算易約, 真心推薦

有興趣可以介紹個治療師畀你
有興趣,不過想一月先約去做
可唔可以留tg聯絡?
好奇想問已經全身脫仲可以sell咩?
Mud mud 77 facial 我放空咗冇留心聽
佢嗰度啲姐姐好好人 會主動問飲唔飲糖水 超nice
上次上去有聖誕禮物 雖然只係朱古力 但都幾窩心

Tg: seayp (referral 對分)
其實打左第一次冇咩效果係咪正常架?
見其他人話會生慢左同幼啲
但我覺得好似冇咩分別咁
正常 我都打左4-5次先開始見到明顯效果
打完第一次係慢左少少

因為打完第一次個治療師叫我下次要早2日剃毛

第二次去果時我都係早2 日剃啦
然後去到比佢話 叫我下次記得要早2日
我話今次都係早2日呀
佢先至 哦 你d毛生慢左
btw 岩岩check 返自己打胳肋底個schedule比大家參考下
部機都係755
oct 2016
nov 2016
jan 2017
march 2017
may 2017
sep 2017
dec 2017

我都係要打7 次而家先遠睇冇乜毛
近睇其實仲有幾條黑色幼毛毛
但我覺得可以接受
個治療師都話淨返個幾條係好難清
同埋d 營養谷曬落個幾條度
所以佢地會長d
要4-5次好漫長
想問下wd全名係咩 本身脫緊Devon underarm 但冇乜效 第日草多啲錢試下轉第二間做underarm thanks!
咁快就慢左少少?
你係咪本身少毛
你個治療師有冇幫你剃肚同胸啲毛架?
我淨係胳肋底咋
比起第一次係慢左

但你話好明顯地慢就應該3,4次後

果時我要做成個禮拜剃
之後更加唔剃就去打
依家冬天還好啦 反正日日長褲長裙
依家出年著短褲短裙就白滑了
你google打wiish 脫毛可能都搵到全朵
請問你係去邊間脫?
我再3 問我個係 yanis 脫既 frd 佢都話間野乾淨又冇 sell 佢

所以而家心思思諗 yanis wd 定 cutis

因為我淨係想脫腳
所以諗係唔係分店問題
Wd真係唔錯
治療師好細心同好溫柔
打緊個陣會問你o唔Ok
痛唔痛個啲
不過會Sell一兩句
但你話唔使啦佢都唔會繼續sell
打完仲有糖水飲
有興趣可以refer
$300對分
睇下你會唔會心動想打埋其他 單腳咪cutis平平地3年清左佢
有其他想打咪WD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞