[DBP係黑店!]脫毛討論區#12

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
脫完之後有啲小黑點 應該係毛囊(?)
然後又有啲毛生喺表皮下面
可以點搞??
想問full bikini到底邊間好(衛生&態度好)?脫幾次先完全脫清?
Yanis 真係sell 到你on99
Join咗全身上次去淨係打手腳本身預幾個字乜都完
個staff係咁sell 埋facial又盛成三個字都未開始打到
去到最後你唔買又閪口閪面咁,好似老撚馮要幫你買
衛生我就真係覺得a plus 唔錯, 起碼係用紙袍,每次全新同埋會有個膠袋仔俾你袋住條底底,見佢用親啲野都係白雪雪好乾淨,亦都冇試過發現有毛毛係張床度。
態度就正正常常囉, 唔會好熱情同你傾計, 但係就一定唔會sell, 亦都唔會話冇禮貌嘅。唔傾計仲好, 嗱嗱臨做完走人
我又OK喎, 你會唔會放嘅時間太短? 如果做喺身度可以放4分鐘喎
我反而用過Cps覺得冇乜效果先至轉用milk peel
本身仲打算去WD...
依家真係諗諗先...
去咗脫一次下手臂 之後手有小白點
以為係反白 但發現上手臂(冇脫)都有啲白點
係咪有病唔關激光事
想脫全腿 有冇邊間好介紹?
WD $9800做全身都幾吸引
好似有得信用卡分期?
本身做開a plus full bikini
唔知佢依家係咪得4送4
我今個星期去打都係...
真心勁sell...已經講左考慮下先..都仲講
好趕客..
唔係喎我前幾日問仲有分期嘅不過佢哋分期都唔多選擇
得hsbc/ae
完全明你咩感受,講咗諗下先仲死chur爛chur
有次我講到話無錢好窮係咁叫人可以俾住一千訂hold住優惠先,遲啲有錢再做都得
但其實我想講你俾完個一千訂下一次上去做佢就會chur鳩你要碌埋尾數分期
跟住你下次上去唔俾佢就會同你講你再唔碌尾數就無優惠㗎啦blablabla
真係屌你老母成班死煩閪,所以話頂得順同夠厚面皮上去唔俾佢sell到先好打算join
太忙好耐冇上去 而且前幾次都sell到仆街 唔join就閪面
臨近大時大節新年都費時去住肯定又跑數chur住晒
不過d毛就生返晒出黎
上次去sell我按摩按胸
買咗plan就最多厚面皮頂硬上
前排去完一路係咁sell我做facial,一直好聲好氣話都係諗下先唔使住
去到簽名走個下我話真係唔使住啦
佢即刻閪口閪面變聲話哦拜拜
真係個格賤撚到好似以為你上去每一次就預咗一定要幫佢買
呢啲咁嘅閪態度真係我本身就算要買facial都唔會喺佢到買
Yanis啲staff 會唔會mon post? 好心改下啲閪態度
開唔到單都係有原因嘅有時
係呀..我都係咁...
最後無比佢sell到就閪晒面咁..眼尾都唔望下你..
心諗:就算想join ..都唔會join
應該係上面講開衛生情況問題

我自己就第一次淨係脫手咁叫我放晒啲嘢入籃ok
第二次就下身 去locker換袍
都仲覺得衛生ok
睇完上面絲打講真係好撚驚

btw早兩星期俾錢都仲有得分期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞