[DBP係黑店!]脫毛討論區#12

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
我第三次脫full leg 但今次脫完多左好多雞皮咁嘅凸起粒粒 唔知係咪都係咁嘅原因
有啊 白咗滑咗
我都有粒粒,好驚退唔到d印
醫生俾左消炎止痕藥同類固醇藥膏,但係佢話盡量唔好用藥膏
咁你有冇用藥膏?依家啲粒粒退左未?
不嬲毛孔都有一點點,可能以前剃得多,但唔太明顯,摸落都冇野。不過上次做完laser,直頭一粒粒凸出尼
有用呀,退左d
我都睇左醫生 話係毛囊受刺激發炎 開左啲消炎藥膏比我 希望用左會好啲啦
一定係度數太高啦屌!
想做bikini v-line,各位有無推介?筆直一千內
L記就不了,已經用咗個優惠做underarm。
見到有間叫morebeau嘅做緊$800,
但係爬晒post都唔見有人講,
希望各位幫手
同埋我見好多sis話A-plus cooling做得唔好
有無人試過喺嗰度打bikini,會唔會痛到癲
想問下多唔多人做做下會join埋全身?
做左 手腳underarm 上下唇
一直心思思想做埋全胸 全背 V I O位
但計過好幾間逐part join既錢 好似全身抵玩d
全身啦 嚟m都舒服啲 唔會焗
Wd 11月去 $9800可以減500?
我去佢冇減比我嘅
我又冇加
有冇人做緊Beauskin? 見到個一折脫毛有少少心郁
做緊full leg 但懷疑度數太高搞到紅腫起粒粒
同佢地講左我嘅情況 話係敏感/毛孔發炎
所以我有啲保留
無絲打包膠morebxxx 最後都係自己衝咗上去做
價錢係幾抵嘅,手勢幾好同細心,但感覺有啲求其, v-line打咗幾下就完。(唔知正常要打幾發)
另外個sales都幾hard sell,唔係唔比你走嗰隻,但sell咗我半個鐘。
不過最後唔成功都無黑我面嘅
Bikini位痛唔痛?
cutis個$6800去到今個月都仲做緊 好心動
不過之前俾咗$16800嘅絲真係dum心口
要唔要自己剃咗先?痛唔痛?
唉唔好提 想喊
我無剃,去到佢都有幫我剃返
不過我覺得唔痛,打腋下仲痛過佢。
做完laser有紅點同腫,今日第9日變左啡色點,要幾耐先退到
俾你咁講搞到有啲驚
毛孩想做全身 一次過俾算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞